RV/INSTAGRAM
Volledig scherm
© RV/INSTAGRAM

25 jaar na ‘Xena: Warrior Princess’: zo gaat het nu met de acteurs uit de reeks

Showbizz‘Xena: Warrior Princess’, dat in de jaren 90 op het scherm kwam, is voor velen pure nostalgie. Een brokje vrouwen aan de macht, met dank aan de hoofdpersonages Xena en Gabrielle. Maar hoe gaat het anno 2019 met hen? Dit doet de cast van de populaire reeks vol mythische wezens en figuren vandaag. 

8 reacties

  • Albert Leenders

    1 jaar geleden
    Een zeer goede serie vol humor ,actie en liefde,kortom veel kijk genot.en uiteraard Xena zelf een prachtige en zeer knappe verschijning.
  • nik scroll

    4 jaar geleden
    Op CAZ kon je de eerste 3 seizoenen volgen. Nadien stopten ze met uitzenden.
  • de coninck daniel

    5 jaar geleden
    Callisto :-o man man man heb ik over haar gedroomd ja....had er ne crush op in men jonge jaren
  • Frederik Janssens

    5 jaar geleden
    'Xena' is nog altijd een mooie vrouw.
  • Eric Bos

    5 jaar geleden
    De beste nog vergeten; Autolycus, the King of Thieves is a recurring character on Xena: Warrior Princessand Hercules: The Legendary Journeys. He is also good friends with Xena, Gabrielle, Hercules, Iolaus, Joxer and Salmoneus, often accompanying them in their travels. He is played by Bruce Campbell.
  1. Ruben en Manu kennen de pijn van net voor finale van ‘De mol’ te sneuvelen: “Nochtans had ik de ultieme tip in mijn molboekje staan”
    PREMIUM
    TV

    Ruben en Manu kennen de pijn van net voor finale van ‘De mol’ te sneuvelen: “Nochtans had ik de ultieme tip in mijn molboekje staan”

    Charlotte, Michaël, Bernard en Senne strijden zondag in de voorlaatste aflevering van ‘De mol’ voor de drie finale-tickets. Wie sneuvelt er nog op de valreep? Ruben Van Gompel en Emanuelle (Manu) Santana Marques weten precies hoe pijnlijk het is om af te vallen met zicht op het eindspel en de bijhorende geldpot. Waarom haalden zij destijds de grote finale nét niet en hoe blikken zij terug op hun vroegtijdige exit? En wie is dit jaar hun hoofdverdachte? “Ik vind dit de moeilijkste editie ooit.”
  2. Waarom achter deze statige gevel in Gent dé BV-hotspot schuilgaat: “Onze duurste jurk kost 14.000 euro”
    PREMIUM

    Waarom achter deze statige gevel in Gent dé BV-hotspot schuilgaat: “Onze duurste jurk kost 14.000 euro”

    Op een steenworp van het voormalige gemeentehuis van Sint-Amandsberg bij Gent, ietwat verscholen, vinden bekende Vlamingen hun ‘place to be’. Van Sarah Puttemans tot Camille Dhont of Miss België Kenza Ameloot: allemaal dragen ze jurken van Atelier ExC. Ontwerpster Ebru Sari – nog steeds slechts 29 jaar oud – vertelt wat de sleutel is tot haar succes, dat intussen tot in Dubai leidt. En hoe zelfs prinses Delphine Boël met haar samenwerkt. “Dankzij de nationale feestdag hebben we elkaar gevonden.” Een boeiend gesprek met een creatieve vrouw die zowaar nooit mode studeerde.
    Gent