Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

“Ik ben al 10 jaar constant zwanger”: dit koppel heeft 13 kinderen en nummer 14 is onderweg

BuitenlandZe komen niet meer zo vaak voor als vroeger, maar ze zijn er nog: grote gezinnen. Of érg grote gezinnen in het geval van de Amerikaanse Patty (35) en Carlos (36) Hernandez uit Charlotte in North Carolina. Ze kregen hun eerste kind 10 jaar geleden en intussen is nummer 14 onderweg. En ze denken nog niet aan stoppen. “Ik hou ervan om zwanger te zijn en kinderen groot te brengen”, aldus Patty. “Ik wil er graag nog meer. Zelfs tweelingen en drielingen.”

20 reacties

  • Alexander Loncke

    5 jaar geleden
    Als ze dat nu willen is dat toch hun zaak ? ! Als je trouwens verder doorklikt naar het origineel artikel en de fotos bekijkt zijn de kinderen allemaal gezond , mooi gekleed en gelukkig . Het huis ziet er ook proper uit.
  • Leopold Bielen-Buczek

    5 jaar geleden
    Onverantwoord vind ik... Het is een kostelijk gebeuren om je kinderen op te voeden tot een prima geschoolde en bekwame volvassene die in de samenleving zijn of haar bijdrage doet! Dit is onmogelijk voor zo'n grote groep kinderen.
  • philippe vander haeghen

    5 jaar geleden
    Ik vraag mij toch af hoe die wonen en leven. Hoe geef je deftig onderdak aan een volledige voetbalploeg met één loon van schoonmaker. Je zal er maar geboren worden, als 14de...
  • Magda De Munck

    5 jaar geleden
    Als ze gaan shoppen moeten alle kleine kinderen mee, maar in het weekend blijven ze thuis want het is een hele opdracht de kinderen in de wagen te krijgen?
  • Veerle Leeuwerck

    5 jaar geleden
    Ik heb maar 1zoontje en wanneer ik pas om 8 uur zou opstaan dan geraak ik er niet! Het is eerder 6 uur! En de kinderen in de studie tot 18.30 och prima oppas zeker!