Theo Francken vanmiddag in de Kamer.
Volledig scherm
Theo Francken vanmiddag in de Kamer. © Photo News

Francken bits na hypothetische vraag over ontslag na visafraude: "Ik word helemaal niet beticht in dit verhaal”

In een interview na afloop van de plenaire vergadering van de Kamer reageerde voormalig staatssecretaris  Theo Francken (N-VA) vanavond geïrriteerd toen hem werd gevraagd of hij zou aftreden in de zaak rond de visafraude, mocht hij op dit ogenblik nog staatssecretaris zijn.

4 reacties

  • Peter Thys

    5 jaar geleden
    Theo niet dat hij populair is, dat hij de populaire uithangt en niks doet aan misbruiken maar ja toen was men reeds al een oplossing aan het zoeken en ondertss gevonden.Het pact(kwam net op tijd) kon dienen als achterdeur om verantwoordelijkheid te ontlopen en de regering te verlaten.Zonder nog eerst na te laten te natrappen naar zijn opvolger die het wel pobeerde op te lossen !
  • emiel Clarijs

    5 jaar geleden
    Er bestaat ook nog zoiets als 'politieke verantwoordelijkheid', hopelijk word deze onfrisse zaak tot op de bodem uitgespit en krijgen we een duidelijk beeld van wat er precies gebeurd is en met wie zijn toestemming.
  • Peeters Freddy

    5 jaar geleden
    Enkele maanden terug lag Steven Vandeputte onder vuur met de f35, het was loos alarm nu viseren ze Francken omdat hij populair is, wie zal de volgende zijn. KRIS arco Peeters scheinheilg als hij is kan weer naar de tv camera lopen.
  • Gerry Cle

    5 jaar geleden
    Zet uw schelp af Francken en vertel ons wat u zoal ondernomen hebt toen u op de hoogte werd gebracht van de mensensmokkel. Honderden verdachte visums goedgekeurd en hij voelt zich niet schuldig. Waar is de tijd dat men schande sprak omdat Mark Eyskens weigerde af te treden na de toekenning van één toeristenvisum voor Walid Khaled.