Een BA-autoverzekering denkt enkel de schade die u aan anderen berokkent bij een ongeval, niet uw eigen schade.
Volledig scherm
Een BA-autoverzekering denkt enkel de schade die u aan anderen berokkent bij een ongeval, niet uw eigen schade. © Shutterstock

Zo vindt u de voordeligste autoverzekering

SparenEen auto kost flink wat geld: logisch dat u die verzekert. We zochten uit welke verzekeringen u kan gebruiken en waar u de goedkoopste vindt.  

4 reacties

  • Klaus Jozef Kalergi

    5 jaar geleden
    Allemaal goed en wel tot er iets gebeurt. Een degelijke makelaar is veel belangrijker, wel moeilijk te zoeken natuurlijk aangezien je het pas weet als het zover is.
  • Els P

    5 jaar geleden
    Goedkope auto, goedkope problemen. Verzekeringen zij vaak duur door mensen die dan ook maar het minste krasje hersteld willen zien.
  • Bert Camps

    5 jaar geleden
    Een verzekering is goed totdat ze moeten uitkeren. De goedkoopste is niet altijd de beste, dat ervaar je pas als je eens wat serieus aan de hand hebt. Liever wat emeer betalen voor een degelijke verzekering en niet bij de eerste zware uitkering, dat ze je al aan de deur zetten. En die kilometerverzekering zitten addertjes onder het gras, als je er ook maar per ongeluk 1km bovenzit, hang je. Dus bezin eer je begint.
  • Gert De Vries

    5 jaar geleden
    En als het er op aankomt dan wil de bekendste kilometerverzekering maar een gedeelte van uw schades verhalen op de tegenpartij wanneer u in uw recht bent. Daar bent u dan ook niet veel mee...