Kumbh Mela Twitter
Volledig scherm
Kumbh Mela Twitter © Twitter

150 miljoen bezoekers en 8 weken lang: maak kennis met Kumbh Mela, het grootste ‘festival’ op aarde

ShowbizzHet is feest, dat is duidelijk. In India is de 45 dagen durende Kumbh Mela, het grootste festival ter wereld begonnen. Zo’n 150 miljoen hindoes verzamelen zich de komende weken om een ritueel reinigingsbad te nemen in de Ganges, een heilige rivier in India. De bezoekers geloven dat al hun zonden worden weggewassen als ze even kopje onder gaan. 

1 reactie

  • Jose Van Hauwaert

    5 jaar geleden
    In de zowat meest vervuilde rivier op aarde.... smakelijk, gezondheid... omg
  1. Pikantere songs, meer volwassen fans en bijgevolg ook roddels voor K3: “Enkel wij kennen de echte waarheid erachter”
    PREMIUM
    muziek

    Pikantere songs, meer volwassen fans en bijgevolg ook roddels voor K3: “Enkel wij kennen de echte waarheid erachter”

    ‘Ik ben een poesje, strijk op je neer en neem de teugels.’ Rode oortjes met hun ‘Beest’ in ‘Liefde voor muziek’. En nu hun musical van ‘De 3 biggetjes’ steeds meer een rijper publiek aantrekt, vaart K3 overduidelijk een volwassenere koers. “Wij zíjn ook geen meisjes meer”, zeggen Hanne (30), Marthe (27) en Julia (21). “Maar volwassen vrouwen die niet enkel over regenbogen willen zingen.” En met een eigen mening als het op geruchten aankomt: zo reageren ze bij ons voor het eerst op de heisa rond hun liefdesleven.
  2. KIJK. Onverwachte wending in ‘Boer zkt vrouw’: stappen meisjes bij boer Thomas zelf op?
    Play
    TV

    KIJK. Onverwach­te wending in ‘Boer zkt vrouw’: stappen meisjes bij boer Thomas zelf op?

    Dina Tersago beloofde bij aanvang van dit ‘Boer zkt vrouw’-seizoen enkele onverwachte wendingen, en zondag is het zover. Vlak voor het keuzemoment waarbij melkvee- en aardappelboer Thomas (29) één van de vier dames naar huis moet sturen, krijgt hij het gevoel dat niet alle vrouwen nog voor hem willen gaan. Dina Tersago komt ter plekke en legt Silke, Chloë, Amber en Fien op de rooster. Is er iemand die zelf de handdoek in de ring wil gooien?