Fred Rutten.
Volledig scherm
Fred Rutten. © BELGA

Fred Rutten staat voor eerste opdracht: “Een nieuwe trainer die meteen voor Tita Tovenaar speelt, daar geloof ik niet in”

AnderlechtResultaten. Dát is nu het allerbelangrijkste voor Anderlecht-coach Fred Rutten. Ook zondag in AA Gent, waar de Nederlander voor zijn eerste officiële match staat. “Maar een nieuwe trainer die meteen voor Tita Tovenaar speelt, daar geloof ik niet in.” 

8 reacties

  • Ronny Popelier

    5 jaar geleden
    Dit zijn zo van die min of meer verplichte persconferenties , als nieuwe bekwame trainer is het nu ook niet makkelijk, overnemen na moeilijke periode. Ook trainer Rutten zal moeten afwachten tot zondag om zijn oordeel te vellen en hoe het eventueel verder moet. Hopelijk kan RSCA zondag drie punten pakken .
  • jean pierre Tibermont

    5 jaar geleden
    Als dit Anderlecht in de top drie geraakt is dat een wereld prestatie !
  • Jeroen Goossens

    5 jaar geleden
    Laat hem eerst zijn werk doen. Hij is er nog maar enkele weken... @Tim Peeters: Spajic was een top verdediger en is intussen al weg...
  • Tim Peeters

    5 jaar geleden
    Rutten gaat terug naar de basis. 433 zoals de jeugspelers als van bij de jeugdreeksen spelen. Met deze kern ook veruit het beste systeem. De miskopen van de zomer vliegen eruit. Sanneh zullen ze in die 433 wel proberen te brengen zodat die 7 miljoen niet verloren is maar Spajic, Lawrence, Santini enz... gaan ze nog wel zien te verlappen.
  • Georges Vande Velde

    5 jaar geleden
    Trainers spreken allen dezelfde taal. Ze zullen het oplossen op lange termijn ofwel vliegen ze buiten !