D
Volledig scherm
D © VTM NIEUWS

De Wever haalt hard uit naar andere partijen na heisa rond humanitaire visa: “Het is duidelijk, N-VA moet eraan”

N-VA-voorzitter Bart De Wever blijft achter voormalig staatssecretaris Theo Francken staan, die nu in het oog van de storm staat door vermeende fraude met humanitaire visa. De Wever is niet te spreken over de manier waarop de kritiek wordt geuit. “Sinds Marrakech is het duidelijk: N-VA moet eraan”, zegt hij aan VTM NIEUWS.

149 reacties

  • Dirk Brusselaers

    5 jaar geleden
    Uit de federale regering stappen omwille van Marakesh heibel, betekent dit dan dat er na de verkiezingen evenmin aan de federale regering deelgenomen zal worden zonder te eisen dat Marakesh herroepen wordt of er uitdrukkelijk afstand van genomen wordt door de nieuwe federale regering? Confederatie? Ook een conditio sine qua non voor federale regeringsdeelname?
  • Lut Reyskens

    5 jaar geleden
    Dit is geen afrekening , dit is een feit ! Waarom weer in alle bochten draaien en de gedupeerde uithangen .... wordt eens mans en neem uw verantwoordelijkheid lijk ne grote jongen ....
  • Chris Devlaeminck

    5 jaar geleden
    “De wellust druipt er gewoon af.” Inderdaad Bart, het schuim staat hen op de lippen. De CD&V op kop. Als ze een coalitie kunnen vormen met VLD, Groen en sp.a zullen ze het niet laten. Daar wordt nu aan gewerkt door te spitten tot Midden-aarde om toch maar iets te vinden om de N-VA in diskrediet te brengen. In iedere partij zitten er foefelaars, de een al erger dan de ander. Maar bij de andere partijen wordt er blijkbaar niet zo hard gezocht. Hoe zou dat komen?
  • Geert Verschelde

    5 jaar geleden
    Inderdaad het is een afrekening. Inderdaad de andere partijen willen NV-A erbuiten houden om meer "postjes" onder elkaar te kunnen verdelen. Inderdaad Bart Somers moet aan de schandpaal gehangen worden want , zoals hij zelf zegt, hij wist het al lang. Waarom het kabinet van Franken daarvan niet op de hoogte brengen of de politie verwittigen. De verdachte was immers een gemeenteraadslid van Mechelen. Is hij dan tekort geschoten als Burgemeester.?
  • Mark Vrijdaghs

    5 jaar geleden
    Ik weet niet of het een politieke afrekening is, maar indien zo hoop ik dat ze werkt. De ultra rechtse N-VA heeft genoeg geld uit de zakken van Jan Modaal geklopt en cadeau gegeven aan de rijken en grote bedrijven.