Keir Starmer.
Volledig scherm
Keir Starmer. © AFP

Labour: "Nieuwe verkiezingen blijven prioriteit om impasse rond brexit te doorbreken”

BrexitLabour, de grootste oppositiepartij in het Verenigd Koninkrijk, zal blijven aandringen op nieuwe parlementsverkiezingen in een poging om de impasse rond de brexit te doorbreken. Dat heeft Keir Starmer, de schaduwminister voor de brexit, vandaag verklaard in een toespraak voor een centrumlinkse denktank.

15 reacties

  • Hugo COOLSAET

    5 jaar geleden
    De tafeldansers van weleer, die zogezegd het pad hebben geëffend om uit de EU te stappen, zijn natuurlijk heel vlug op de zijlijn gaan staan en kijken toe. Kritiek alom, alleen zij hebben geen enkele oplossing om de uitstap geordend te realiseren, alleen chaos. Met nieuwe verkiezingen zal "het britse volk" terug zijn "wil" kunnen kenbaar maken. Eens zien of de politiekers dan nog zo gesteld zijn op de democratische spelregels.
  • Fred Pauwels

    5 jaar geleden
    jan wuyts Het Britse volk is misleid voor een Brexit,en het pleps heeft gewonnen met de hakken over de sloot. Uiteindelijk zou niemand er beter van worden, en hopelijk krijgt het volk zijn verstand terug, en kan een doemscenario vermeden worden..
  • Frans Peeters

    5 jaar geleden
    De EU koe melken tot ze erbij omvalt, de andere EU burgers zullen wel betalen
  • Marc LInden

    5 jaar geleden
    ahahaha met ogen open afgrond in zoals vele Engelse automerken, computers en noem maar op totaal onbekwame politici, enige kwaliteit is zakkenvullen en ze hebben allemaal, wereldwijd op dezelfde school gezeten
  • Pierre Vaneylen

    5 jaar geleden
    Als "we" niet akkoord gaan met verkiezingen, dan maar nieuwe tot we ons gelijk krijgen?