BELGA
Volledig scherm
© BELGA

POLL. Een cadeautje of toch een terechte strafschop? Oordeel zelf of referee gelijk had na hands Mboyo

7 reacties

  • Johan maes

    5 jaar geleden
    Ik ben geen supporter van beide ploegen , maar hou van voetbal ! Moest deze penalty gefloten zijn geweest tegen standard , had dit nooit penalty geweest !! preudhomme heeft een ongelooflijke invloed op de scheidsrechters !! Ze zijn bang van deze man , echt niet goed voor het voetbal !!!!
  • Georges Vande Velde

    5 jaar geleden
    Stilstaande beelden zeggen totaal niets. De bewegende beelden op normale snelheid tonen aan dat er geen beweging naar de bal was en ook dat bewuste speler tussen twee Standart zat. Absoluut geen strafschop . Nog altijd bepaald de scheidsrechter de uitslag van een wedstrijd infunctie van de naam van een ploeg. Schandalig !!
  • Jan Hendrickx

    5 jaar geleden
    Wanneer er nu nog mocht getwijfeld worden aan de partijdigheid van de scheidsrechters ! Zelfs met beelden van de var durft die nog een strafschop geven .Dit is voetbal onwaardig .Ik ben geen kortrijk supporter maar heb nu meer dan genoeg gezien . Er zou minstens een klacht vanwege kortrijk moeten komen al zal het niet veel soelaas bieden denk ik.En de trainer van standard lachte in zijn baard .
  • John Stevens

    5 jaar geleden
    Heb liever dat Standard wint, maar dit was geen penalty.
  • Lowi Verborgt

    5 jaar geleden
    De beste en sympathiekste ploeg van het land mag ook wel eens een arbiter hebben die een beetje aan hun kant staat. Het moet niet altijd Anderlecht of Brugge zijn.