België beschikt momenteel over elf Supercharger-stations voor Tesla's.
Volledig scherm
België beschikt momenteel over elf Supercharger-stations voor Tesla's. © Tesla

Tesla maakt snelladers in één klap 40 procent duurder

Het elektrisch autorijden met een Tesla wordt in sneltempo flink duurder gemaakt. Niet alleen verdwijnen de goedkoopste modelversies uit het assortiment, nu wordt ook het snelladen bij de zogenoemde Superchager-laadpalen in één klap 40 procent duurder. De stroomtarieven zijn met 40 procent verhoogd. In ons land is de prijs van 23 naar 32 eurocent per kWh gegaan en in Nederland van 20 naar 28 eurocent.

55 reacties

  • Michel Jacobs

    5 jaar geleden
    Volgens mijn bescheiden mening zitten ze in slechte papieren. De grote jongens met veel minder of geen schulden komen nu op de proppen met gelijksoortige wagens en wees maar gerust dat die ook meelezen. Die gaan de services aanbieden aan een fractie van de Tesla kostprijs. Mark my words.
  • Alan Janssen

    5 jaar geleden
    Electrisch rijden wordt al zoals het openbaar vervoer....veel vertraging, duur en als het koud is rijden ze nauwelijks..... dus ook nog geen alternatief!
  • Marc De Smet

    5 jaar geleden
    Om een succesverhaal te maken van de elektrische auto is het volgende nodig: de batterij moet gestandardiseerd worden, en vlot verwisselbaar zijn. Vervolgens moeten de tankstations uitgerust worden met een voorraad opgeladen batterijen. Zodoende wordt het opladen een zaak voor de professionelen, en moet automobilist zich niets meer aantrekken van beperkte autonomie of beschikbare laadpalen.
  • Bart Prinsen

    5 jaar geleden
    Tesla was zeer beloftevol, maar de maskers zijn serieus af aan het vallen.
  • Roy Coocks

    5 jaar geleden
    Wacht maar tot er nog wat meer elektrische auto's op de baan rijden. Dán zullen ze in de Wetstraat plots wakker schieten om de eigenaars uit te wringen, geloof me vrij.