EPA
Volledig scherm
© EPA

Premier May komt met ‘plan B’: meer “flexibel” onderhandelen

De Britse premier Theresa May zal de komende dagen opnieuw onderhandelen om een geschikt brexitakkoord te bereiken. Dat heeft ze vandaag in het Britse Lagerhuis verklaard. May zou vandaag in het parlement een ‘plan B’ voorstellen, maar een concreet alternatief voor het akkoord dat vorige week werd weggestemd, kwam er niet.

15 reacties

  • willem merken

    5 jaar geleden
    En wat met de speciale regelingskes die de UK altijd al gehad heeft?
  • Linde Segaert

    5 jaar geleden
    Jammer dat ze weigeren een 2e referendum te organiseren. Met wat de mensen ondertussen weten kan de uitslag misschien anders zijn dan het vorige. En doe dan als politici wat het volk wil.
  • Max Illens

    5 jaar geleden
    May is een sterke vrouw die de wil van de bevolking, op referendum gevraagd, probeert uit te voeren. En het probleem van de Brexit zelf ligt niet bij de Engelsen, het ligt bij de EU die niemand nog onder de huidige vorm wenst, in gans Europa niet.
  • Gunnar Aers

    5 jaar geleden
    Wat ik mij afvraag is wat Nigel Farage in godsnaam in het Europees parlement te zoeken heeft behalve het geld
  • Laetitia Dubois

    5 jaar geleden
    Er is en er zal nooit een plan B zijn. Ze gaan rechtdoor in volle vaart tot tegen de muur en hun economische afgang. Binnen de 2 jaar zal de VK splitsen. En dat allemaal omdat oude mensen nog in sprookjes geloven, en in de leugens van de brexiters.