Getty Images/iStockphoto/U.S. Attorney’s Office for the Eastern District of Virginia
Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto/U.S. Attorney’s Office for the Eastern District of Virginia

“Ik heb de grootste villa van het eiland”: vrouw ontfutselt slachtoffers voor miljoenen euro’s aan spaargeld zodat ze zelf in pure luxe kan leven

BuitenlandEen Amerikaanse vrouw die zonder enige scrupules meer dan 50 slachtoffers hun spaargeld afhandig maakte zodat ze zelf in weelde kon leven, heeft de rekening gepresenteerd gekregen. Keisha Williams (43) weekte in totaal 4,5 miljoen euro los en spendeerde dat onder meer aan vakanties op het exotische eiland Bora Bora, in chique winkels en aan peperdure wagens.

14 reacties

  • Saadia Sellak

    5 jaar geleden
    Marcel Strobbe: het zijn niet de slachtoffers die stom zijn. Er zijn mensen, vooral in Amerika, die groepsinvesteringen doen in een project en er met zijn allen op vooruit gaan. Er zijn ook mensen die uit liefdadigheid een ander financieel helpen zonder gepluimd te worden. Deze vrouw is egoïstisch, respectloos en heeft moedwillig levens blijvend kapot gemaakt. Zij is terecht bestraft.
  • peter colson

    5 jaar geleden
    "gebruikte maar een kwart miljoen om een deel van de software te kopen, de rest spendeerde ze aan zichzelf" Hebben we hier over een gewetenloze vrouw of een NGO?
  • ANN LIMBOS

    5 jaar geleden
    Dwangarbeid, is goed voor haar lijn en ze kan de slachtoffers terug betalen.
  • Frank De Witte

    5 jaar geleden
    Ik ken ook zo'n mens dat zielig doet en om geld komt bedelen, gewoon niet in lopen. T'zijn de grootste profiteurs.
  • Jacques Pauwels

    5 jaar geleden
    Ik zou die nog geen halve euro geven...
  1. Moordcijfer op paradijselijk eiland St Lucia 10 keer hoger dan in België: Britse zakenman in plas bloed gevonden

    Moordcij­fer op paradijse­lijk eiland St Lucia 10 keer hoger dan in België: Britse zakenman in plas bloed gevonden

    Het is volgens reisorganisaties een van de mooiste eilanden van het Caribisch gebied omwille van uit de zee oprijzende bergen, verborgen stranden en watervallen in regenwouden. Maar St Lucia is sinds vorige week in de ban van de vermeende moord op de Britse zakenman Robert Hathaway. De 66-jarige man werd thuis in zijn bed in een plas bloed teruggevonden. Het is niet keer dat er een buitenlandse expat vermoord wordt. Het moordcijfer ligt op het paradijselijke St Lucia volgens cijfers van de Verenigde Naties zelfs tien keer hoger dan in België.
  2. Experts over nieuwe Europese vluchtelingendeal: “Libanon is geen veilig land, het deporteert Syrische vluchtelingen naar hun land in oorlog”
    PREMIUM
    38

    Experts over nieuwe Europese vluchtelin­gen­deal: “Libanon is geen veilig land, het deporteert Syrische vluchtelin­gen naar hun land in oorlog”

    Europees Commissievoorzitter Ursula von der Leyen is in Beiroet om er de Libanese regering een ‘steunpakket’ van 1 miljard euro aan te bieden. Dat geld moet de economie van het land stutten, maar toch vooral de vluchtelingenstroom naar Europa tegengaan. Wat is de impact van dergelijke vluchtelingendeals? En is de kritiek erop terecht? “Als je geld geeft om je migratieprobleem op te lossen, zet je de deur open voor chantage”, waarschuwt professor Hendrik Vos (UGent).