rv
Volledig scherm
© rv

Terwijl ZELFDE videoref Standard voordeel geeft, doet hij dat niet met Club Brugge bij bal tegen hand: “Laat refs en VAR de regels nu eens goed toepassen”

Jupiler LeagueHands of geen hands? Niet altijd even makkelijk, en al zeker niet wanneer één en dezelfde videoref, in dit geval Laurent Colemonts, twee fases in hetzelfde weekend op verschillende wijze interpreteert. In ‘Sports Late Night’ op Vier haalden ze er de regels bij.

22 reacties

  • frans ornelis

    5 jaar geleden
    het zijn niet vidiorefs die de beslissingen nemen ze geven alleen advies het is nog altijd de ref die beslist om dit te volgen
  • Bart Vanderbruggen

    5 jaar geleden
    Dus als ik alles hierna samenvat: als Brugge niet wordt bevoordeeld, heeft de VAR het mis. Alleen Brugge mag hands maken (zie Vormer vorig jaar tegen Standard - flagrant - en dan heb ik ook geen VAR gehoord - was dat dan een Vlaming en Brugge-supporter, of zo?). Al die onzin. Standard kampioen!
  • alain leynaert

    5 jaar geleden
    De Var en de scheidsrechters en de voetbalbond één pot nat en De Vlieger zou beter ze grote mond houden zo als de rest die daar zitten
  • gert lans

    5 jaar geleden
    En waar lezen we iéts over de wanprestatie van clubke nadat ze op de blauw/zwarte schoen alles “wonnen” ?! Zie je nu hoe belachelijk dit is ,is kopen dat je op geen enkele manier verdient én kan winnen !!!
  • Dirk Van Gelderen

    5 jaar geleden
    Fcb heeft reeds van bij het begin van het gebruik van de VAR alles, maar dan ook alles mee gekregen !! Twee onverdiende titels en nu moord en brand schreeuwen voor wat eigenlijk een terrechte beslissing was !!! Shame on you klein nietig fcb !