Rudolph
Volledig scherm
Rudolph © King's Harvest Pet Rescue

Puppy krijgt spuitje om voorgoed in te slapen, maar hij wordt plots weer wakker. En zo dwingt vinnige Rudolph nieuwe kans af die hij met vier poten grijpt

Rudolph is nog maar acht maanden oud, maar eigenlijk hoorde hij er al niet meer te zijn. De onfortuinlijke puppy kwam in een overvol asiel terecht in de Amerikaanse staat Iowa waar men besloot om hem te euthanaseren. Maar Rudolph was duidelijk nog niet klaar om te sterven en werd weer wakker. Zo kreeg zijn leven onverwachts een hartverwarmend vervolg.

13 reacties

  • MARTINA HEREMANS

    5 jaar geleden
    Arme schat .gelukkig gered ❤️❤️❤️❤️
  • Francine Weckx

    5 jaar geleden
    Vergunning afpakken... Weg met zulke praktijken
  • Maria Leten

    5 jaar geleden
    Wie laat een puppy inslapen? Een zieke hond maar een puppy? Zelfs in een overvol asiel doe je toch meer moeite zoals nu is gebeurd, waarom dit niet onmiddelijk doen??
  • MYRTHE PASS

    5 jaar geleden
    Ik hoop dat dat fataal spuitje geen onherstelbare schade heeft aangericht. Hoe kun je nu een puppy laten inslapen??? Ook een andere gezonde hond doelbewust doden (euthanaseren) vind ik een vreselijk gegeven.
  • Bruno Draulans

    5 jaar geleden
    Het verbaast me toch telkens dat asielen vol zitten met honden, waarvan uiteindelijk een heel deel een spuitje krijgt. Maar als zoiets als dit gebeurd, wil de halve wereld plots een hond adopteren. De andere hondjes blijven helaas achter. Ik vraag me dan af of dit dan wel de juiste mensen zijn om deze hond te adopteren? Elke hond verdirnt een goede thuis.