Melikan Kucam ontkent dat hij forse bedragen heeft ontvangen om mensen vanuit Syrië via humanitaire visa naar ons land te brengen.
Volledig scherm
Melikan Kucam ontkent dat hij forse bedragen heeft ontvangen om mensen vanuit Syrië via humanitaire visa naar ons land te brengen. © n-va

Advocaat N-VA-gemeenteraadslid Melikan Kucam krijgt inzage in dossier humanitaire visa

BinnenlandDe advocaat van Melikan Kucam, het Mechelse N-VA-gemeenteraadslid dat verdacht wordt van mensensmokkel door via tussenpersonen geld te ontvangen voor humanitaire visa, heeft maandag op de griffie in Antwerpen inzage gekregen in het onderzoeksdossier. Hij wil voorlopig echter niets kwijt over de inhoud daarvan.

2 reacties

  • marcel mampaey

    5 jaar geleden
    ik vind nadat ik alles heb gelezen , op het nieuws enz dat Francken en de nva geen schuld treft. niemand zegt dat u op nva moet stemmen. maar als je ziet wat een zootje de andere partijen er van gemaakt hebben is het normaal dat de nva de grootste is en zal blijven.
  • Deborah Maetens

    5 jaar geleden
    Ik vind nadat ik alles heb gelezen, op het nieuws, 7 de dag en andere reportages heb gezien en vergeleken met het standpunt van Nva en wat er in die partij de voorbije jaren is gebeurd dat Francken vervolgd moet worden.