Martina Big, voor en na de transformatie.
Volledig scherm
Martina Big, voor en na de transformatie. © YouTube

Blank model pronkt met haar donkere huid: “Ik denk dat ik nu zwarte kinderen zal krijgen”

BizarInjecties laten zetten om een donkere huid te bekomen? Klinkt al redelijk geschift, maar een blanke vrouw is er nu ook nog eens van overtuigd dat ze hierdoor zwarte kinderen op de wereld zal zetten. “Dat heeft een dokter mij toch verteld”, klinkt het in alle ernst uit de mond van Martina Big. Op sociale media komt die aparte denkwijze haar op heel wat hoongelach te staan.

17 reacties

  • Tim Thomas

    5 jaar geleden
    Melanotan is een afgekeurd geneesmiddel, omdat het onder andere huidkanker kan veroorzaken. Het is bovendien een eiwitgeneesmiddel dat op de zwarte markt zonder degelijke procescontroles aangemaakt wordt, wat wil zeggen dat, bij productiefouten, het bovendien onder andere ernstige allergische reacties kan veroorzaken.....
  • Rudi Meir

    5 jaar geleden
    Ik denk dat er in de psychiatrie mensen zitten met meer verstand, zulke mensen moeten tegen zichzelf beschermd worden.
  • Merlijn Picavet

    5 jaar geleden
    Dat is nu een geval waar Crombez een punt heeft, stel u voor dat zo iets kinderen krijgt? Dat zwart zijn tot daar maar die genen.
  • Rob Hoek

    5 jaar geleden
    Ze moet opgenomen worden in psychiatrische inrichting. Zij is knettergek.
  • Manuela Lespagnard

    5 jaar geleden
    Oei oei, nu vraag ik me af wat voor soort bijwerkingen (side effects) die gaat hebben. Lijkt me wel heel gevaarlijk. En, als ze't binnen een paar jaar beu is, kan ze zich dan terug tot blanke laten inspuiten?