Een Airbus A330-200 van Brussels Airlines.
Volledig scherm
Een Airbus A330-200 van Brussels Airlines. © Photonews

“Merknaam Brussels Airlines verdwijnt mogelijk op Europese vluchten”

Er komen dit jaar geen nieuwe langeafstandsbestemmingen bij in het netwerk van Brussels Airlines. Op de Europese vluchten zal de naam Brussels Airlines mogelijk verdwijnen. Die boodschap herhaalt Christina Foerster, de topvrouw van de luchtvaartmaatschappij, vandaag in een interview met La Libre Belgique.

6 reacties

  • Christiaan Goethals

    5 jaar geleden
    Had indertijd Guy Spitaels de samenwerking tussen KLM, Luxair en Sabena goedgekeurd, het was anders gelopen.
  • robrecht Peeters

    5 jaar geleden
    gelet op de vele incidenten de jongste tijd met vliegtuigen onder deze benaming een beslissing welke zich opdrong.Het herinnert aan de periode toen de lucht ingaan aan boord van een DC -10 vliegtuig neerkwam op het lot tarten omdat de een na de andere uit de lucht viel .Danny Kaye groot aandeelhouder van deze vliegtuigbouwer sprong toen nog voor hen in de bres.
  • Johan Billiet

    5 jaar geleden
    Men had nooit mogen toelaten dat de Duitsers de meerderheid zouden verwerven in SN, Lufthansa streeft en werkt al jaren in stilte naar een monopolie op rendabele lijnen. SN had al veel vroeger moeten samenwerken met andere spelers die geen gevaar zouden betekenen voor de SN-eigenheid. Maar ja SN is altijd al een -hoofdzakelijk Franstalig gefinancierde en geleide- onderneming met weinig know how van luchtvaart business..
  • Mich Vanderhoydonck

    5 jaar geleden
    Brussels Airlines is Lufthansa eigendom en die doen natuurlijk wat zij willen om winst te kunnen maken ipv verlies. Dat had een blinde toch kunnen zien aankomen .
  • victor vandesande

    5 jaar geleden
    Nairobi en Mumbai heeft BA MOETEN opgeven en Lufthansa heeft die winstgevende bestemmingen ingepikt....