Melikan Kucam
Volledig scherm
Melikan Kucam © N-VA

N-VA-gemeenteraadslid blijft aangehouden in zaak rond visumfraude: “Een zekere Frank in parlement
regelt tegen betaling visa”

De raadkamer in Antwerpen heeft de aanhouding van Mechels N-VA-gemeenteraadslid Melikan Kucam bevestigd. Dat zegt zijn advocaat, Frank Coel. Hij blijft erbij dat zijn cliënt geen geld heeft gekregen, noch mensen geld heeft afgeperst voor het uitreiken van humanitaire visa. 

38 reacties

  • Stavros Kanakaris

    5 jaar geleden
    De NV-A heeft Kucam als een baksteen laten vallen en maken hem tot zondebok. Ben benieuwd of Kucam zich dat zal laten welgevallen.
  • ka Van der Linden

    5 jaar geleden
    Vreemd, NVA heeft het gedaan, het was inderdaad Francken zijn verantwoordelijkheid. Maar waarom moet de afkomst van de schepen verzwegen worden ?
  • censor

    5 jaar geleden
    Is er in de tijd geen delegatie van van "kerkelijke personen" niet naar Syrië geweest ? Om ginds te loeren of ze geen christenen konden vinden...en ik vind ook dat de paus die klus moet klaren, scheiding kerk en staat weet je wel...
  • MIEKE BLAUWENS

    5 jaar geleden
    "Aan U heb ik 5 gevraagd en ik heb 5 klaar gekregen" Spreekt men in het Asyrisch altijd zo'n raadselachtige taal? Kan 5 om het even wat zijn. En alhoewel er hier in Mechelen een hechte Asyrische gemeenschap leeft, moet men voor een vertaling toch naar Duitsland gaan. En als het dan toch over geld zou gaan is het dan 5€ of 5 visumaanvragen of 5.....? Geloof hoe langer hoe minder van de Pano reportages.
  • Serge Henir

    5 jaar geleden
    Er zijn er die hier zeggen dat Frank Francken niet is, wel pech, want de advocaat mocht juist informatie vrijgeven en Frank is dus wel degelijk Francken. Theo wist dus alles.