Uitbaatster B&B die echtgenoot doodstak aangehouden: vrouw wordt verdacht van moord

Chris T. (57), de uitbaatster van een B&B uit Zottegem die haar echtgenoot zou hebben gedood, is dinsdagmiddag aangehouden door de onderzoeksrechter. De vrouw wordt verdacht van moord. Dat bevestigt haar advocaat aan Het Nieuwsblad.

cel

De vrouw werd zondagavond opgepakt in B&B De Koperen Pomp, nadat haar 22-jarige dochter de hulpdiensten belde. Haar echtgenoot Dirk Zegers (61) was om het leven gebracht.

Chris T. is vandaag opnieuw drie uur lang ondervraagd door de onderzoeksrechter, en ze heeft daarbij opnieuw bekend dat zij verantwoordelijk is voor de dood van haar man. De man zou met een mes om het leven gebracht zijn.

“Mijn cliënte is door de onderzoeksrechter onder aanhoudingsmandaat geplaatst”, bevestigt haar advocaat. Over het motief van de steekpartij wil de man geen commentaar kwijt.

De vrouw zal vrijdag voor de raadkamer verschijnen.

LEES OOK. Uitbaatster B&B bekent dat ze haar man doodstak, dochter weer vrijgelaten: “Ze wilden zeker zijn dat ik er niets mee te maken had” (+)

Aanvankelijk werd ook de dochter van het koppel opgepakt, maar zij werd daarna weer vrijgelaten. Ze werd maandag rond 17 uur weer naar huis gebracht door de politie.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen