EPA
Volledig scherm
© EPA

Miljardair ergert zich aan verkoopstrategie Apple: “Niet verbaasd dat meer mensen vasthouden aan hun oud model”

Apple dumpte in de nieuwe iPad Pro de lightning connector om het apparaat op te laden en verving die door een USB-C-poort. Niet erg handig als je dan voortaan verschillende laders moet meezeulen omdat je iPhone nog wél een lightningpoort heeft. Dat vond ook Indiase miljardair Anand Mahindra, die zijn beklag deed op Twitter.

8 reacties

  • Joris Vanderaert

    5 jaar geleden
    Gebrek aan standaarden? USB-C is al jaren een standaard die de meeste bedrijven volgen. Het probleem met Apple is dat ze altijd proberen met eigen standaarden te komen om extra te verdienen aan kabels, laders, enz. Om dan in te zien dat het niet gepakt heeft. Iedereen heeft allang USB-C in z'n high end toestellen zitten behalve Apple.
  • Alan Janssen

    5 jaar geleden
    Is trouwens een probleem bij alle fabrikanten en komt door een gebrek aan een standaard in de industrie en Apple was hier een grootste struikelblok omdat zij vinden dat randapparatuur van een derde hun toestel kan beïnvloeden. Samsung is ook een jaar geleden naar usb-c overgestapt ... maar omdat ze nog altijd een hoofdtelefoon aansluiting hebben is het probleem minder opvallend. Hopelijk krijgen we met USB c een standaard
  • Anthony Vandooren

    5 jaar geleden
    "enkel weinig nuttige USB-C-poorten verplichtte" huh?? Usb C is de beste connector ooit..
  • Tommy Fierens

    5 jaar geleden
    Dick Decock, ik laat me met plezier rollen voor het gebruiksgemak van osx. Heb het echt gehad met het updatebeleid van Microsoft en de veelvuldige foutmeldingen die er verder uit voortvloeiden. Als ze windows zelfs niet deftig konden updaten op hun eigen surface toestellen dan geraakt de frons alleen maar erger. Het is pokkeduur in vergelijking, maar bon ik betaal dan graag meer voor het comfort via een Apple product.
  • Kris Eelen

    5 jaar geleden
    Omzet en verkoopcijfers is het belangrijkste doel voor elke onderneming. Of denk je nu echt dat bv een SamSung telefoons maakt omdat je een toffe gast ben @Dirk VdBergen?