© RDr

Bocholtse Britt gaat voor titel Miss Fashion 2017

De 17-jarige Britt Ceyssens neemt deel aan de finale van Miss Fashion 2017. Om deze felbegeerde titel in de wacht te slepen, rekent ze op de steun van alle Bocholtenaren en bij uitbreiding van alle Limburgers.

RDr

Tijdens de grote finaleshow, op 5 november, wordt Miss Fashion 2017 verkozen. Een van de deelnemers is laatste jaarstudente Britt Ceyssens. Britt studeert aan het Sint Maria in Neerpelt. Sportief als ze is speelt ze volleybal bij Axor Bocholt en tijdens de vakantie maakt Britt tijd vrij voor speelpleinwerking Saviaantjes. Handbalbalclub Achilles Bocholt kan eveneens op haar steun rekenen. Na de eerste schifting werd Britt uitgenodigd voor een Casting Day in het Hasseltse Hassotel. De halve finale wenkte en op 7 mei in de Carré in Willebroek was deelname aan de finale een feit. “Fantastisch, nooit verwacht dat ik zo ver zou geraken. Ik ben enorm blij en trots”, vertelt Britt.

Wat daar op volgde was een drukke promocampagne. “De ganse zomer vol met activiteiten, fotoshoots, catwalk-training, mediatraining, dansrepetities en werden we nog beoordeeld op ons organisatietalent tijdens een Pearl Party. Daarnaast moeten we een persmap samenstellen en promo voeren. En promo voeren begint natuurlijk in mijn eigen dorp, Bocholt,” vertelt Britt.

Eind september liepen de Miss Fashion meisjes hun modeshow tijdens Fleuramour in Alden Biesen. Ondertussen zijn ze druk met de voorbereiding voor de finaleshow. “Volgend weekend gaan we op Bootcamp, een activiteit die volledig in het teken staat van de finaleshow”, laat Britt weten.

De finale gaat door in theaterzaal Elckerlyc in Antwerpen, op 5 november. Daar moet het allemaal gaan gebeuren. “Natuurlijk is het haar droom om als één van de finalisten het Miss Fashionkroontje te bemachtigen. Jullie kunnen Britt alvast steunen door een smsje te sturen MF(spatie) 18 naar 6687”, aldus Carla, de mama van Britt.

Tijdens het recente ontvangst op het gemeentehuis beloofde burgemeester Stijn Van Baelen zijn steun aan deze Bocholtse schone. Maar ook jij kan Britt steunen door een sms’je te sturen MF(spatie)18 naar 6687 (€ 0,55). Like ook haar finalistepagina op Facebook : “Finaliste Miss Fashion 2017 Britt Ceyssens”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer