Higuain is intussen voorgesteld bij Chelsea.
Volledig scherm
Higuain is intussen voorgesteld bij Chelsea. © Twitter

TransferTalk 23/01. Higuaín officieel van Chelsea, Piatek naar Milan - Barça heeft De Jong beet - Duurste Buffalo ooit naar Waasland-Beveren - Balotelli ruilt Nice voor Marseille

14 reacties

  • Ricardo Paulssen

    5 jaar geleden
    erwin van Roy, doelpunten scoren is slechts een onderdeel van het spel van een middenvelder. De Jong is een controleur die door zijn spelinzicht juist andere spelers beter laat spelen. Daarnaast werkt hij ook nog eens keihard en in dienst van het team. Dat maakt deze het geld wel waard
  • Steven Jansen

    5 jaar geleden
    De Jong wordt de nieuwe Messi vh middenveld, die is over 3jaar 150 miljoen waard.
  • eric debanne

    5 jaar geleden
    90 miljoen voor de jong beetje overdreven toch ...? Voetbal is only nog " business " helaas ! Hoe kunt ge nog een echte supporter zijn vandaag spelen hier en morgen al voor geld ergens anders ...echte club spelers heb ge bijna niet meer helaas ! Laat staan spelers van eigen bodem ! Met moeite nog Belgen in de ploegen ook !
  • Meert Dominique

    5 jaar geleden
    Natuurlijk gaat het om geld, voetbal is een professionele bezigheid. In de jaren 70 zag je reeds spelers op tv in een interview verklaren over de scheidsrechters (die toen zoals nu "er niets van kenden en corrupt waren") dat die met de "portemonee" van spelers speelden. Niets is veranderd, enkel de bedragen. Voetbal is een spel, geen sport.
  • Roger Deprez

    5 jaar geleden
    Veel te veel geld want hij zal in dienst moeten spelen en eerst kijken of hem dat wel ligt en kan, want ene ploeg is de andere niet.