Hollandse Hoogte / Peter Hilz
Volledig scherm
© Hollandse Hoogte / Peter Hilz

Teruggekeerde Syriëstrijder die verdacht werd van diefstal autopsierapporten slachtoffers aanslagen 22 maart weer vrijgelaten

De Brusselse kamer van inbeschuldigingstelling heeft Iliass Khayari, de man die verdacht wordt van de diefstal van de autopsierapporten van de slachtoffers van 22 maart, vrijgelaten. Dat meldt het Brusselse parket-generaal.

16 reacties

  • Lutgard Crombez

    5 jaar geleden
    Ze mogen en kunnen geen misdadigers meer opsluiten, er is gewoon geen plaats meer in de gevangenis. Ze willen juist de gevangenisbevolking verminderen anders krijgen ze een boete opgelegd wegens overbevolking. Dat ze vreemden naar land van oorsprong brengen om hun straf uit te zitten, 't zou al goed uitdunnen in de nor!
  • Gerry Cle

    5 jaar geleden
    Hij is opgespoord via een gestolen GSM die hij in bezit had en toch kan men hem niet linken aan de diefstal. Ik begrijp dit niet. Is hij definitief vrij of slechts in afwachting van zijn proces?
  • Anita Billen

    5 jaar geleden
    Hoe kunnen ze deze teruggekeerde Syriërstrijder hier nog binnen laten. Het Belgisch gerecht is om te lachen. Abel rachman is een pak slimmer dan die rechters.
  • guy perain

    5 jaar geleden
    Die mannen moeten nogal met ons gezicht lachen!?...We lopen weer rond en kunnen herbeginnen!!
  • Michel Philippe

    5 jaar geleden
    Het wordt tijd dat er een rechtbank komt voor corrupte rechters en advocaten.