BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Hoofdaandeelhouder KV Mechelen: “Ik ga er nog altijd van uit dat het gaat om makelaars die zich interessant wilden maken”

KV MechelenKV Mechelen is bezig aan een seizoen waarin het nog veel te winnen, maar ook veel te verliezen heeft. Zowel bekerwinst, promotie naar 1A als verplichte degradatie door het schandaal rond matchfixing, zijn mogelijk. Hoofdaandeelhouder Dieter Penninckx gaat van dat laatste niet uit, zo blijkt in een interview met Sport/Voetbalmagazine. 

5 reacties

  • Katrien VMarke

    5 jaar geleden
    KV Mechelen is sportief de meest correcte club van het afgelopen seizoen. Dat alle clubs uit 1A aan KVM maar eens een voorbeeld nemen !!
  • Peeters Freddy

    5 jaar geleden
    Vergeet niet dat de geruchten van omkoping gebeurde tijdens de wedstrijd KVM-Waasland Beveren, ls ze KVM doen degraderen dan Beveren ook omdat ze nooit gemeld hebben dat er Matchfixing was.
  • PAUL FRANCK

    5 jaar geleden
    Schandelijk , deze ploeg moet en zal promoveren uit 1b , dat hoor je op tv en lees je in de krant , die worden de hemel in geprezen , jaren geleden is beerschot gezakt wegens VERMOEDENS
  • Rudi Mertens

    5 jaar geleden
    Dit onbestraft voorbij laten gaan is gewoon zeggen dat omkoping mag als je het goed verstopt . Hopenlijk grijpt de uefa .
  • Stefaan Van de Velde

    5 jaar geleden
    Dit artikel past duidelijk in een algemene persactie om KV Mechelen zo sympathiek mogelijk te maken. Als bewezen wordt dat er bestuursleden wilden omkopen moet KV gestraft worden, hoe populair ze ook zijn. Enkele jaren geleden is ook Juventus op basis van gelijkaardige zaken naar tweede klasse gezet.