EPA
Volledig scherm
© EPA

“Tesla vermindert productie Model S en X”

Tesla heeft de productiedoelen voor de Model S en X aanzienlijk verlaagd. Dat zeggen verscheidene werknemers en oud-personeelsleden van de bouwer van elektrische auto's tegen persbureau Bloomberg. Beleggers zijn bang dat de vraag naar de duurdere modellen afneemt en maken zich zorgen om de winstgevendheid van Tesla.

12 reacties

  • Hendrik Patyn

    5 jaar geleden
    Mr De Groote, die luxe heb ik met mijn wagen ook, en ik moet niet van het ene laadstation naar het andere rijden. En ondertussen blijkt dat de elektrische wagens op grijze stroom rijden ipv groene. En uw autopilot mag geen lijnen van wegwerkzaamheden tegen komen of ge hebt een ongeval (youtube), erg veilig voor uw kinderen en hond.
  • Esteban De Groote

    5 jaar geleden
    Net terug van Oostenrijk met onze Tesla Model S. Ski's kunnen gewoon in de koffer (!), helmen en botten in de voorste (:)) koffer, 4x 15 min gestopt (pauze) en 1x 40 min gestopt (eten) om te laden, auto rijdt vanzelf (handig bij mist of in het donker, en veel veiliger), ongelooflijke luxe (bediening, passagiers, zodanig veel beenruimte achterin dat onze grote hond gewoon bij de weg kinderen lag... Eens je een Tesla hebt, lijken zelfs de mooiste brandstofwagens relicten uit een ver verleden.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    De euforie is voorbij een kwestie van tijd en de E wagen staat weer op de schroothoop zoals in 1996,het was toen niks en nu is het ook niks,sorry wel iets om rond de kerk te rijden en terug,afstanden van West Vlaanderen naar Limburg en terug ,heb je dik probleem.
  • Hans Schoen

    5 jaar geleden
    @Roland, al eens bekeken wat een berg subsidies de anderen krijgen? Wat Tesla krijgt is een lachertje! Bij Tesla gaat het niet enkel om winst maar om van die subsidieerde fossiele brandstof af te geraken! Onze planeet weet je wel?
  • Hendrik Patyn

    5 jaar geleden
    Opvallend, normaal bij ieder negatief bericht komt Musk met positief nieuws. Ik vraag me af of Musk zijn zaak niet gaat overlaten aan China? En dat dit waarschijnlijk de reden is voor die fabriek in China.