Vanaf woensdag 9 januari brengt Eén de nieuwe reportagereeks Eviva España.
Volledig scherm
Vanaf woensdag 9 januari brengt Eén de nieuwe reportagereeks Eviva España. © © VRT - 2019

Annemie Struyf over de kritiek op ‘Eviva España’: “Een programma met marginalen? Hoe durven ze dat zeggen!”

TV‘Niet representatief! Sensatie! Lamentabel!’ Heel wat Vlamingen die in Spanje wonen, reageren ontgoocheld op ‘Eviva España’, het jongste Eén-programma van Annemie Struyf (57). Maar Annemie laat zich niet in een hoek drummen, en neemt het op voor haar geesteskind.

98 reacties

  • Louis Benasque

    5 jaar geleden
    Het vraagt moed en doorzetting om een nieuw bestaan op te bouwen in de rurale gebieden. De rat race en de luxe de rug toekeren voor de rust … manana (morgen) zeggen ze in Spanje … geduldig wachten op eigendomsakten en verbouwvergunningen … het is altijd wachten wat kan en niet kan. Met het weinige toch gelukkig zijn en thuis voelen. Alleen missen zij hun familie in het verre België. Mooi programma Annemie, ik kijk met grote interesse.
  • Gertruda Vliegen

    5 jaar geleden
    Ik vind het een goed programma en niet iedereen wil daar in luxe leven ze gaan weg uit België omdat ze zogezegd rust willen enige als ze een dag moeten wachten op is hebben ze geen geduldig en zeggen ze Ja maar in België gaat het allemaal beter laat iedereen zijn leven lijden zoals ze willen en ik vind het een goed programma
  • Claire Dalwein

    5 jaar geleden
    Patricia Simoens, heel wat mensen weten niet wat empathie is tot ze het zelf ervaren dan gaan alle toeters en bellen. Zielig volk!
  • Maria Cole

    5 jaar geleden
    Geen programma om voor thuis te blijven dit is geen “eviva españa” dit is een verhaal van enkele moedige extreme mensen . Annemie weet niet hoe ze vragen moet stellen . Niet goed gebracht .De groep “ Vlamingen in Spanje “ is gekend om zijn uitdrukkingen die op het randje zijn . De groep “ wonen en werken in Spanje” is fijner en daar word grove taal niet geduld .
  • Kristel Laurent

    5 jaar geleden
    Een programma over Belgen die aan de costa’s wonen dat zou pas saai voer zijn ! Hier toont men echt mensen van vlees en bloed, die ja, misschien met iets beperktere middelen in Spanje een nieuw leven uitbouwen. Dat is interessante televisie. Niet alles loopt van een leien dakje, dit vergt moed en doorzetting !