Tom Enders.
Volledig scherm
Tom Enders. © AFP

Topman Airbus levert felle kritiek op brexit

De topman van de Europese vliegtuigbouwer Airbus heeft felle kritiek geleverd op de brexit. Volgens Tom Enders kan Airbus gedwongen worden af te zien van toekomstige investeringen in Groot-Brittannië als er een no-dealbrexit komt, of kan Airbus zelfs besluiten om te vertrekken uit het land.

5 reacties

  • Erwin Van Roy

    5 jaar geleden
    Jim als ze Boeing kopen moeten daar ook invoertaksen op betaald worden dus zal niet goedkoper worden voor de Britten. een goed akkoord zodat de handel tussen de EU en GB kan blijven bestaan is er nodig om het Britse werkvolk hun toekomst veilig te stellen.
  • Gerry Cle

    5 jaar geleden
    De Britten zullen de gevolgen moeten dragen van hun eigen beslissing. De EU is nu eenmaal een veel grotere economische macht dan GB.
  • Ludovic De Beuckeleer

    5 jaar geleden
    Jim Choose ,hij is niet bang dat de Britten Boeings kopen, maar de werkplaatsen die daar verloren zullen gaan komen niet terug . dat de Britten daar maar eerst aan denken .
  • FRANK WILLEMS

    5 jaar geleden
    De reden dat de UK uit europa stapte was om dat europa gewoon niet werkte voor de migranten overvloed ... na 2 jaar werkt europa nog niet , ze kunnen nog niet overeen komen voor winter en zomer uur .En nu de EU verkiezing en ligt alles weer plat voor weken
  • jim choose

    5 jaar geleden
    Heeft hij bang dat de Britten in het vervolg Boeings zullen kopen?