BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Antwerp ANT
1
EINDE
1
Standard STA
  • 81' Goal Dieumerci Mbokani
  • Maxime Lestienne Goal 74'

VIDEO. Geen winnaar in felbevochten topper op de Bosuil: Mbokani schenkt tienkoppig Antwerp een punt tegen ex-club

Belgisch voetbalDe topper op de Bosuil bleef vanavond onbeslist. Antwerp en Standard verdeelden de buiten (1-1) en lieten na een gouden zaak te doen in het klassement. Uitgerekend Dieumerci Mbokani schonk een tienkoppig Antwerp een punt. 

12 reacties

  • Patrick De Haes

    5 jaar geleden
    Boloni is tevreden met afbraak voetbal als de ref correct had geweest dan had hij 2 maal rood moeten geven aan antwerp
  • Guido Volkaerts

    5 jaar geleden
    Een echt voetbal (lees: schop) festijn, alleen Sa Pinto ontbrak nog op het Luikse "feestje"... Zoveel testosteron en haantjesgedrag op één veld dat vraagt om problemen...
  • frankie bressinck

    5 jaar geleden
    De uitslag is waarschijnlijk juist maar de opdracht van de Antwerp spelers was wel duidelijk: Carcela ten allen tijden omhoog schoppen. Hij kreeg 3 doodschoppen die amper bestraft werden. Dat Antwerp een strafschop verdiende is ook juist maar Bolingi heeft niets anders gedaan dan zich laten vallen en veel fouten maken, logisch dat de scheids zo'n bedrieger geen strafschop geeft!
  • Jonas VB

    5 jaar geleden
    En maar weer word Antwerp oneerlijk behandeld door arbitrage. Match word bitsig ik tweede helft door fout op vandamme die niet bestraft word met kaart. Pentalty niet gefloten in minuut 61. Vlak daarna hands spel van Carcela (niet aangeschoten maar meegenomen) en niet gefloten in zelfde fase wel fout (terrecht) bestraft met tweede gele kaart. Maar als de arbitrage eerlijk was had die fase er nooit mogen komen. Ma tis ni dat ze dat nog niet gewoon zijn op de bosuil!
  • Leon Mertens

    5 jaar geleden
    Gevechtsvoetbal en deze ploegen zijn onze top triestig hopelijk wordt Genk kampioen ,maar ik mijn twijfels ,deze beenhouwers zullen ze wel klein krijgen !!