De taxichauffeurs begonnen al vroeg met hun actie en stromen toe in het dorp van minister Ben Weyts.
Volledig scherm
De taxichauffeurs begonnen al vroeg met hun actie en stromen toe in het dorp van minister Ben Weyts. © Bart Kerckhoven

VIDEO. Boze taxichauffeurs toeteren Ben Weyts wakker

Een honderdtal taxichauffeurs voert al sinds de (zeer) vroege ochtend luid actie in Dworp, de woonplaats van Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts (N-VA). Luid toeterend lichtten ze hem uit zijn bed. Dat deden ze uit ongenoegen met het taxidecreet, dat binnenkort door het Vlaams Parlement moet worden goedgekeurd.

42 reacties

  • Ludo Dierckx

    5 jaar geleden
    Een zeer goed initiatief...grieven uiten voor de woning van de bewindvoerder...meestal kruipen die toch maar ergens op een Ministerie en laten vervolgens de straat afzetten om betogers ver van hun kabinet weg te houden...zouden we meer moeten doen...éénmaal verkozen legt men de mening van de kiezers toch ver weg van hun planning....
  • Freddy Van Rijssleberghe

    5 jaar geleden
    Als taxi-uitbater met 30 jaar dienst heb ik hier gisteren een reactie geplaatst waarin ik de leugens van mijnheer Weyts ontkracht. Tot mijn grote verbazing stel ik vast dat mijn post hier niet geplaatst werd. Ook ander media laten mijnheer Weyts voortdurend zijn leugens rond verspreiden zonder enige kritische vraag.Lijkt mij bedenkelijk. Wat zit daar achter ???
  • François Nuyts

    5 jaar geleden
    Wat is er mis met de Taxiritten goedkoper te maken eigenlijk .... Ha ja ik snap het al , als de een of andere sp-a of groene roeptoeter dit had voorgesteld was het waarschijnlijk wel met applaus ontvangen .
  • rik lagrou

    5 jaar geleden
    Tuurlijk is een probleem met taxi Als je weg niet kent meestal een langere rit Dus duurder Hoe moet oplossen Als door zulke zaken geen taxi meer wil nemen Door vele zijn zeker 10%klanten kwijt 50%vertrouwen in !!
  • marc cauwenbergh

    5 jaar geleden
    Uber verbieden is oneerlijke concurentie,Denk dat er veel niet weten hoeveel lasten er betaald moeten worden voor een eenmanszaak,met dank aan pascal smet die uber steunt in brussel en nog nooit iets ondernomen heeft.