Jeroen Meerwijk tijdens de vierde en laatste ronde.
Volledig scherm
Jeroen Meerwijk tijdens de vierde en laatste ronde. © Screenshot tvblik.nl

Nederlandse kijkers woedend over ‘laffe’ vraag in ‘Per Seconde Wijzer’

TVBij ons is  ‘Per Seconde Wijzer’ al even van het scherm verdwenen, maar in Nederland is het een van de langstlopende kennisquizzen ooit; het verschijnt nog steeds van maandag tot donderdag op NPO2 en trekt heel wat kijkers. Die waren echter niet te spreken over de uitzending van gisteren; ze spuwden op Twitter massaal hun gal over de ‘laffe’ laatste vraag.

23 reacties

  • Dick van Aggelen

    5 jaar geleden
    Als troost wordt er een publieksfinanciering gehuoden onder diskjockeys.
  • Sandra Van Heyste

    5 jaar geleden
    Kunnen ze net zo goed vragen welke kleur jurk de Wags aanhadden op de gouden schoen uitreiking. Heeft ook niets met sport te maken.
  • karl van dyck

    5 jaar geleden
    Erik Dijkstra ,niet de bedoeling om hem laten te struikelen????? De bedoeling VAN ELK spelletje op T.V. is dat men het zolang kan spelen zonder dat kandidaten ook maar IETS winnen en men zoveel mogelijk kijkcijfers heeft. Dat is het ENIGE dat telt bij de programmamakers.
  • Stijn Vandamme

    5 jaar geleden
    tis geen sport vraag, dus ik vind het wel een punt hebben. je kan als muziek liefhebber een totale desinteresse hebben voor alles wat Superbowl is, het is niet eens een Europees sport evenement. En je kan als sportliefhebber een totale desinteresse hebben in muziek. en al helemaal als pop je geen hol interesseert.
  • Johan De Bruycker

    5 jaar geleden
    Alsof 7500 euro nu zo een fortuin is...