Helping Hands
Volledig scherm
© Helping Hands

Dakloze man in tranen als hij herenigd wordt met zijn vermiste hond: “Ze is alles wat ik heb”

Tranen met tuiten en knuffels om U tegen te zeggen. En of het een ontroerende hereniging was tussen baasje en hond in Leeds. De dakloze jongeman in kwestie was dan ook radeloos geweest toen zijn trouwe viervoeter vorige week vermist raakte. Een daklozenorganisatie kon de twee weer bij elkaar brengen.

20 reacties

  • Wilfried Vanden Berg

    5 jaar geleden
    Prachtig van die mensen dat die de twee terug samen hebben gebracht . Prachtig .
  • ingrid mertens

    5 jaar geleden
    Mens beste vriend, het dierenrijk ! Dat in deze tijd nog mensen op straat moeten wonen??
  • Ronald De Cock

    5 jaar geleden
    Ik heb zelf een straathond van de straat gehaald in Egypte, wij leven nu al 11j samen, wel niet in armoede, maar idd wat een dier je terug geeft in vriendschap en eerlijkheid is niet te beschrijven , ik begrijp die jongen en zijn beste vriend maar al te best, hoop dat ze samen kunnen blijven en wat steun krijgen, geweldig nieuws!!
  • mark germanus

    5 jaar geleden
    Hopelijk vinden ze een thuis voor die twee na al die emoties. Wat voor drama's dat in 2019 bij ons ook nog mensen op straat moeten wonen,betalen wij geen belasting genoeg zodat men hun een onderdak kan geven en misschien een tweede leven.?
  • johan Moerman

    5 jaar geleden
    Super wa die organisatie gedaan heeft. Het is voor mensen in kwetsbare situaties zo een troost als ze een huisdier bezitten waar ze alles mee kunnen delen.