D’Onofrio tussen Bölöni en Wim De Decker, de T1 en T2 van Antwerp.
Volledig scherm
D’Onofrio tussen Bölöni en Wim De Decker, de T1 en T2 van Antwerp. © GMAX

D’Onofrio haalt in aanloop naar topper stevig uit naar Standard-voorzitter Venanzi: “Hij heeft iedereen verdoofd”

Belgisch voetbalLuciano D’Onofrio, sterke man bij Antwerp, heeft in de krant La Capitale uitgepakt met een stevige sneer richting huidig Standard-voorzitter Bruno Venanzi. “Er staat een anesthesist aan het hoofd van de club. Er is geen reactie meer. Geen emotie”, aldus D’Onofrio over Venanzi.

3 reacties

  • Red dlz

    3 jaar geleden
    @fabriceBraccio, dat is de grootste onzin, alhoewel, die ik al gelezen hebt. Duchatelet heeft geen schulden achtergelaten, heeft de makelaars buitengegooid. Supporter Venanz wou absoluut Standard kopen, maar had geen geld. Duchatelet kende alles over de financien, niet veel van voetbal (had RD een voetbalkenner naast zich gewild, was rscl vertrokken voor jaren) en BV kent NIKS van de financien én NIKS van voetbal. Preudhomme binnenhalen, was zijn grootste fout. Totaal incompetent
  • Fabrice Braccio

    5 jaar geleden
    Ik heb voor het zakelijke instinct en de voetbalkennis van LD grote bewondering.Maar hier slaat hij de bal mis.Bruno Venanzi is de ongelooflijke rommel die Duchatelet achterliet , sportief en financieel, aan het opkuisen.Met zeer beperkte middelen is hij een ploeg (verankerd in het Luikse: Pocognoli, Goreux, Mpoku, Carcela) aan het opbouwen.Trouwens Venanzi heeft in zijn prille carrière alsvoorzitter toch al 2 Bekers gewonnen.
  • dretie munkies

    5 jaar geleden
    Het feit dat D'Onofrio overstapte naar Antwerp is zeker geen positief punt voor hem : hij kon waardiger clubs vinden !