Slachtoffer Ragna S. (40).
Volledig scherm
Slachtoffer Ragna S. (40). © Laenen

Pakkende getuigenis van slachtoffer zuurgooier: “Gekrijst als een kat die onder auto terechtkomt”

Het openbaar ministerie heeft tot twintig jaar cel en vijftien jaar terbeschikkingstelling gevorderd voor Jean-Pierre W. (58), die vervolgd wordt voor de moordpoging op zijn ex-vriendin Ragna S. (40). Hij had haar vorig jaar met zwavelzuur aangevallen op het Antwerpse Sint-Jansplein. Het slachtoffer raakte over 41 procent van haar lichaam verbrand. De beklaagde ontkent dat hij haar wilde doden.

5 reacties

  • Jos Plessers

    5 jaar geleden
    Iemand die tot zoiets in staat is,moet levenslang van de straat gehouden worden.Hij wilde haar alleen maar pijn doen.Kan zijn,ja.Maar,wat voor pijn? Gruwelijk.Dan zijt ge geen mens,maar een beest.
  • stephen Lamon

    5 jaar geleden
    nog te weinig jaren !
  • alain lammens

    5 jaar geleden
    Impact van zwavelzuur onderschat ? Een advocaat welke dit als argument gebruikt in de rechtbank zou moeten gestraft worden voor belediging aan het slachtoffer en de magistratuur !
  • Hendrik In 't Veld

    5 jaar geleden
    En dat is nog te weinig straf. Wat bezielt zo een man. En danzeggen, ik deet het niet om te doden. Wat een waanzin op de wereld. Je hoort niks anders meer op de dag van vandaag.
  • Dieter V

    5 jaar geleden
    Misschien moet ook eens onderzocht worden of de politie niet eerder had moeten ingrijpen. Dergelijke meldingen voor hulp zouden meteen opgevolgd moeten worden en niet op afspraak. Wat is het volgende? Brandweer die branden blust op afspraak?