© Google Street View

Extreem gewelddadige straatroof op kerstavond: mogelijke link met drugsmilieu

Een 43-jarige man uit Mol werd op kerstavond het slachtoffer van een extreem gewelddadige straatroof. Op camerabeelden is te zien hoe een verdachte (22) de man in de Corbiestraat aanvalt en minutenlang op het hoofd en op het lichaam stampt. Toen de man zwaargewond op straat lag, doorzocht de verdachte de zakken van het slachtoffer en ging hij aan de haal met de buit. De verdachte werd deze week opgepakt en aangehouden. Mogelijk spelen de feiten zich af in het drugsmilieu.

jtp

Het 43-jarige slachtoffer uit Mol wandelde in de nacht van 24 op 25 december 2018 in de Corbiestraat in Mol toen hij werd aangevallen. Op camerabeelden is duidelijk te zien hoe het slachtoffer minutenlang gestampt wordt op het hoofd en het lichaam.

Toen het slachtoffer zwaargewond op straat lag, doorzocht de verdachte de zakken van het slachtoffer. Hij ging aan de haal met de portefeuille, smartphone, bril, sleutelbos en het paar schoenen van het merk ‘Nike Air Max’ dat het slachtoffer droeg.

De man liep onder meer een breuk op aan het oogkas en de onderkaak en moest geopereerd worden in het ziekenhuis. Meteen na de feiten kwam de huidige verdachte al in beeld. De camerabeelden bevestigden zijn rol. Afgelopen week werd hij opgepakt en daarna aangehouden door de onderzoeksrechter.

De raadkamer in Turnhout heeft vandaag zijn aanhouding bevestigd. Mogelijk spelen de feiten zich af in het drugsmilieu.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER