Melikan Kucam.
Volledig scherm
Melikan Kucam. © n-va

“Na Kucam nu ook agent gearresteerd in zaak van humanitaire visa”

Humanitaire visaIn de zaak van de handel rond humanitaire visa heeft het gerecht een politieagent gearresteerd. Hij zou -na de arrestatie van het Mechelse gemeenteraadslid Melikan Kucam- bepaalde mensen getipt hebben dat er huiszoekingen op komst waren. Dat meldt ‘Het Nieuwsblad’. De man werkt naar verluidt voor de centrale diensten in Brussel. 

29 reacties

  • Gerda Vetmuylle

    5 jaar geleden
    Visa is geen visum, sommigen kennen het verschil niet. Syrië ligt niet in Mechelen en Somers is Francken niet. Kucam is onschuldig tot het tegendeel is bewezen. Francken is schuldig aan slecht beleid, hij spreekt zijn eigen politiek tegen door te werken in onderaanneming met tussenpersonen en allerhande organisaties, hij beslist welk geloof het goede is. Politiek incorrect.
  • Gilbert Vermeersch

    5 jaar geleden
    Visa en geld..Van Syrië tot Mechelen is een lange weg. Is T Francken verantwoordelijk? Afwachten. Zijn organisaties die christenen uit oorlogsgebied haalden onschuldig? Kucam schuldig, onderzoek loopt. Somers is wèl verantwoordelijk voor wat in zn stad gebeurd.
  • Guido neerinckx

    5 jaar geleden
    Er zit blijkbaar heel wat ruis op de zaak Francken/Kucam.Als zelfs een agent van het Belgisch politieapparaat tips begint te geven aan de Vlaamse nationalisten, dan is dit een ultiem bewijs dat NVA al volledig Belgisch is geworden.Het duo Francken/Kucam krijgt vermoedelijk bescherming van hogerhand (cfr.de centrale diensten).
  • Patrick Arnout

    5 jaar geleden
    Driemaal raden voor welke partij die politieagent stemt...
  • Frank Van den Bulck

    5 jaar geleden
    En BDW wast zijn handen in onschuld ? Maar ja, elke vorm van corruptie is hem dan ook niet vreemd. Heeft nog nooit enig mandaat aangegeven, loon van parlementaire en ga zo maar verder !!!
  1. Als de camera’s niet draaien: wat denken de N-VA-militanten echt van de plannen van hun partij?
    PREMIUM
    61

    Als de camera’s niet draaien: wat denken de N-VA-militanten echt van de plannen van hun partij?

    Voor het oog van een half leger tv-camera’s heeft N-VA-voorzitter Bart De Wever gisteren zijn partijtoppers en militanten toegesproken op het langverwachte kiescongres van de Vlaams-nationalisten. Maar wat werd er náást het podium gezegd? Komt die Vlaamse regering met Vlaams Belang er? En wie mag volgens militanten nu al dromen van een ministerpost? Weg van de camera’s polste onze politieke journalist Fleur Mees naar de temperatuur. “Jambon II? Dat is geen optie.”
  2. Bart De Wever (N-VA) op verkiezingscongres: “Gedaan met Vivaldi, gedaan met hardwerkende Vlaming uit te persen en uit te lachen”

    Bart De Wever (N-VA) op verkie­zings­con­gres: “Gedaan met Vivaldi, gedaan met hardwerken­de Vlaming uit te persen en uit te lachen”

    Dit jaar is Bart De Wever 20 jaar voorzitter van de N-VA. Een “voorrecht” noemde De Wever dat op het verkiezingscongres van zijn partij vandaag in Gent. N-VA wil het alternatief zijn voor een voortzetting van de huidige federale regering, die op kap van de Vlaming de begroting verder de dieperik laat ingaan. Enkel N-VA kan voor de kentering zorgen, verklaarde voorzitter Bart De Wever vandaag aan het slot van het kiescongres van zijn partij. En als de kiezer N-VA een sterk mandaat geeft, dan is De Wever bereid premier te worden.