RV
Volledig scherm
© RV

Zal hij Australië definitief achterlaten? Boer Jan en Romina lonken naar Vlaanderen

TVVoor wie er nog aan zou twijfelen: de liefde viert hoogtij tussen Romina en Jan uit ‘Boer Zkt. Vrouw’. De twee zijn naar eigen zeggen “voor 100 procent overtuigd van hun relatie”. Toch staat het koppel nog steeds voor een levensveranderende keuze: waar zullen ze hun toekomst doorbrengen? Romina laat uitschijnen dat België het allicht zal halen van Australië.

3 reacties

  • Sandra bib

    5 jaar geleden
    Je moet het artikel deftig lezen, híj was vóór hij aan het programma begon al van plan om terug te keren naar België!! Hij mist zijn grootouders en zijn visum loop bijna af en als je die wilt verlengen kost dat een smak geld ..
  • Ivo Vandeneynde

    5 jaar geleden
    Het zou erg zij voor Jan moest hij nu naar België terugkeren. Hij heeft een leven willen opbouwen in Australië en heeft daar hard voor gewerkt. Romina wist waar ze aan begon en zou op zijn minst eerst naar Australië kunnen gaan om het daar enkele jaren te proberen met Jan. Nadien kan er terug besproken worden. Maar nu direct terug laten verhuizen naar België terwijl ze beiden nog op een roze wolk zitten, is niet verstandig en eerlijk.
  • Elise Van Damme

    5 jaar geleden
    Was de format niet dat men op zoek ging naar een boer die zijn leven in buitenland had opgebouwd.Ben zelf een vrouw maar dat zou het domste zijn dat jan ooit zou doen.Laat je verstand ook nog wat spreken aub.Verliefdheid is snel over