ANP Kippa
Volledig scherm
© ANP Kippa

Philippe Geubels: "Ik krijg eigenlijk altijd slechte recensies”

ShowbizzPhilippe Geubels (37) maakt zich niet druk om slechte recensies. De komiek krijgt ze “eigenlijk altijd”, zegt hij tegen onze Nederlandse collega’s van het AD. “Tja, wat moet ik erover zeggen? Ik snap niet dat je in een zaal kunt zitten waar iedereen anderhalf uur alleen maar aan het lachen is, naar buiten loopt en denkt: dit was helemaal niets.”

13 reacties

  • Jurgen De doncker

    5 jaar geleden
    Bert onlangs naar een show van. Urbanus geweest en was bijna in slaap gevallen en ook naar geubels geweest. Urbanus is al lang passe was grote fan 20 jaar geleden. Bij geubels bijna heel de show gelachen samen met vrouw en vrienden.
  • Matt Casters

    5 jaar geleden
    Ik ben een tijdje terug gaan kijken in het Capitool in Gent en we hebben keihard gelachen heel de show. Je ziet dat Philippe dit graag doet en ik het vond het inderdaad live beter als de TV shows.
  • Robert De Meulder

    5 jaar geleden
    Die gasten die kritiek hebben op U zijn spijtig genoeg zelf slachtoffer.Als ge daar moest tegen zeggen dat het s'avonds kouder is dan buite antwoorden die; ik heb dat gevoel ook.
  • Chris Devlaeminck

    5 jaar geleden
    Niet iedereen heeft hetzelfde gevoel voor humor. Zelf heb ik liever Hans Teeuwen. Waar sommigen dan ook weer niets moeten van hebben.
  • Patrick vincke

    5 jaar geleden
    De beste humor is nog altijd in het parlement alhoewel Philip geubels niet te versmaden is heel goeie komic