Belga
Volledig scherm
© Belga

Treinverkeer weer op schema na brandje in Brusselse noord-zuidas

Spoorwegnetbeheerder Infrabel en de politie zijn een onderzoek gestart naar een brandje deze ochtend op de drukke noord-zuidas in Brussel. Ook de piste van kwaad opzet wordt onderzocht, meldt Frédéric Petit van Infrabel. Het treinverkeer verloopt inmiddels weer normaal.

4 reacties

  • jean petermans

    5 jaar geleden
    Hoe is het mogelijk dat men ooit zo'n flessenhals heeft kunnen plannen zonder een fatsoenlijk back-up uitwijkmogelijkheid.
  • Lucien Mertens

    5 jaar geleden
    Als men de vooroorlogse infrastructuur bekijkt moet men zich toch wel afvragen waar al dat geld heen is nietwaar, niets wordt vernieuwd, niets wordt ooit vervangen...enkel de goud delvende ceo's.
  • Roy Coocks

    5 jaar geleden
    In dit land de trein nemen is altijd een garantie op avontuur... waar gaat de trein nu weer stilvallen?? Vetbetaalde CEO's zorgen dan ook graag dat er steeds animatie is.
  • Hugo Van Haevre

    5 jaar geleden
    Gewoon zo vlug mogelijk privatisen en bij niet voldoende hun voordeeltjes afpakken zal vlug gedaan zijn, ze worden al jaren in de watten gelegd, maar dat ze daarvoor moeten presteren dat weten ze niet, de belastingbetaler betaald toch hun rekening