Onze vrouw in Totalán: “Nieuws over Julen komt hier heel hard aan”

Hoewel de kans dat Julen nog leefde zo goed als onbestaande was, bleef het bergdorpje Totalán toch hopen op een mirakel. Het trieste nieuws van zijn overlijden komt dan ook hard aan bij de inwoners, dat kon ook onze journaliste ter plekke vaststellen.

6 reacties

  • luc van duyse

    5 jaar geleden
    Had men van in het begin waarheidsgetrouw gecommunuceerd ( welke peuter overleefd een vrije val van 70 meter langs rotsachtig gesteente) , had men geen dagenlang verhaal. Een commercieël uitgemolken tragedie.Proficiat media!
  • Jos Plessers

    5 jaar geleden
    Iedereen die hoopte op een goede uitkomst had beter moeten weten.Tis enkel te hopen dat hij onmiddellijk dood was.Tot 71m gevallen op een hindernis,in dit geval aarde en stenen,denk dat de klap enorm moet geweest zijn en hij zal wel bewusteloos of zelfs onmiddellijk gestorven zijn.
  • Ingrid Charlier

    5 jaar geleden
    Vreselijk drama. Hopelijk is hij onmiddellijk gestorven en heeft hij niet afgezien. Dat is misschien een kleine troost voor die arme ouders.
  • Lize Boulahtari

    5 jaar geleden
    Veel Sterkte aan de ouders familie en iedereen die zich heeft ingezet. Sterkte aan iedereen! Rust in vrede kleine Engel naast je broertje Oliver. Mijn condoleance. ️️️
  • Stan Vankoo

    5 jaar geleden
    RIP Julen! En nu zoektocht naar verantwoordelijkheid!