Belga
Volledig scherm
© Belga

Treinverkeer weer op schema na brandje in Brusselse noord-zuidas

Spoorwegnetbeheerder Infrabel en de politie zijn een onderzoek gestart naar een brandje deze ochtend op de drukke noord-zuidas in Brussel. Ook de piste van kwaad opzet wordt onderzocht, meldt Frédéric Petit van Infrabel. Het treinverkeer verloopt inmiddels weer normaal.

4 reacties

  • jean petermans

    5 jaar geleden
    Hoe is het mogelijk dat men ooit zo'n flessenhals heeft kunnen plannen zonder een fatsoenlijk back-up uitwijkmogelijkheid.
  • Lucien Mertens

    5 jaar geleden
    Als men de vooroorlogse infrastructuur bekijkt moet men zich toch wel afvragen waar al dat geld heen is nietwaar, niets wordt vernieuwd, niets wordt ooit vervangen...enkel de goud delvende ceo's.
  • Roy Coocks

    5 jaar geleden
    In dit land de trein nemen is altijd een garantie op avontuur... waar gaat de trein nu weer stilvallen?? Vetbetaalde CEO's zorgen dan ook graag dat er steeds animatie is.
  • Hugo Van Haevre

    5 jaar geleden
    Gewoon zo vlug mogelijk privatisen en bij niet voldoende hun voordeeltjes afpakken zal vlug gedaan zijn, ze worden al jaren in de watten gelegd, maar dat ze daarvoor moeten presteren dat weten ze niet, de belastingbetaler betaald toch hun rekening
  1. Als de camera’s niet draaien: wat denken de N-VA-militanten echt van de plannen van hun partij?
    PREMIUM
    71

    Als de camera’s niet draaien: wat denken de N-VA-militanten echt van de plannen van hun partij?

    Voor het oog van een half leger tv-camera’s heeft N-VA-voorzitter Bart De Wever gisteren zijn partijtoppers en militanten toegesproken op het langverwachte kiescongres van de Vlaams-nationalisten. Maar wat werd er náást het podium gezegd? Komt die Vlaamse regering met Vlaams Belang er? En wie mag volgens militanten nu al dromen van een ministerpost? Weg van de camera’s polste onze politieke journalist Fleur Mees naar de temperatuur. “Jambon II? Dat is geen optie.”
  2. “Jongen stop, je gaat mijn kaak breken”: Celine (80) en Jozef (78) worden midden in de nacht thuis brutaal overvallen
    PREMIUM

    “Jongen stop, je gaat mijn kaak breken”: Celine (80) en Jozef (78) worden midden in de nacht thuis brutaal overvallen

    “‘Op uw buik!’ riep hij. Maar ik protesteerde. Ik ben 80 jaar en ben al blij als ik op m’n benen kan staan.” Celine en Jozef werden in de nacht van vrijdag op zaterdag overvallen door twee jonge mannen op zoek naar waardevolle spullen. Ze kregen er flink van langs en werden opgesloten in hun kelder, terwijl Jozef nog maar net een openhartoperatie achter de rug had. “Ik dacht eerst dat mijn kleinkinderen een grap aan het uithalen waren. Maar toen werd ik pardoes op het bed gegooid.” Een reconstructie van een nacht waar de buurt nog lang over zal praten.
    Antwerpen, Kapellen