rv
Volledig scherm
© rv

Bird triomfeert in Santiago, D'Ambrosio blijft nipt leider in Formule E, Vandoorne moet opnieuw opgeven

Formule EDe Brit Sam Bird (Virgin Racing) heeft de ePrix in de Chileense hoofdstad Santiago gewonnen, dat is de derde manche van het seizoen in de Formule E. Hij haalde het voor de Duitsers Pascal Wehrlein (Mahindra) en Daniel Abt (Audi Sport). Jérôme D’Ambrosio (Mahindra) werd achtste en blijft nipt koploper in de stand, hij telt één punt voorsprong op Bird. Stoffel Vandoorne (HWA Racelab) moest opnieuw opgeven.

8 reacties

  • Peter Berg

    5 jaar geleden
    Waarom worden deze races niet op een gewoon circuit gereden ? Zou het kijken aangenamer maken want nu lijkt het net alsof ze op een speelgoedcircuit rijden en is zeer onoverzichtelijk.
  • Rita Ghessaf

    5 jaar geleden
    Leg hem geen woorden in de mond, hij heeft nergens gezegd dat het ditmaal de schuld van de auto was. De vorige races was zijn motor stuk en reed zijn ploegmaat hem aan, ditmaal ging hij zelf in de fout. Maar hij is wel consequent heel snel in kwalificatie en beter dan zijn ploegmaat.
  • JOHAN JV

    5 jaar geleden
    Blijkbaar toch ferm overroepen onze Stoffel .
  • Jan Jansen

    5 jaar geleden
    Stoffel, het kan niet altijd aan de auto liggen! Het begint nu toch wel erg op te vallen. Eerts bij McLaren was het de auto en nu weer??????
  • Moreno Tecchio

    5 jaar geleden
    Wanneer gaan ze het begrijpen stoffel is geen toptalent , het is een maar een zwakke middelmaat !