Obradovic (l), die de voorzet voor de kopbalgoal van Santini zou trappen (2-1), staat duidelijk buitenspel bij het moment van het schot van Verschaeren.
Volledig scherm
Obradovic (l), die de voorzet voor de kopbalgoal van Santini zou trappen (2-1), staat duidelijk buitenspel bij het moment van het schot van Verschaeren. © PlaySports

Michael Verschueren over de buitenspelgoal van Anderlecht, het ontslag van Hein en de aanwezigheid van Bayat: “Er waren dingen die wij niet wisten”

AnderlechtDat niet alleen de zwaar ontgoochelende resultaten aan de basis lagen van het ontslag van Hein Vanhaezebrouck bij Anderlecht, onderschreef Michael Verschueren gisteravond in ‘Sports Late Night’ op Vier. De sportieve directeur van paars-wit over enkele hete hangijzers na de nipte zege tegen Eupen, vier dagen voor het sluiten van de wintermercato.

37 reacties

  • Leon TRIMPE

    5 jaar geleden
    Schaf de VAR gewoon af .Voetbal is emotie ,en geen rationele wetenschap.Van de tien supporters zijn er negen die de VAR niet willen .Van de 10 voetbalBOBO's zijn er 15 die de VAR willen .WANT voor hen is voetbal enkel een geldkwestie ! FOEI,FOEI duizendmaal FOEI !!!!
  • Frederik Janssens

    5 jaar geleden
    Azaire Vanhoutte, wat een onzin. Indien de VAR het tweede doelpunt van Anderlecht had afgekeurd zoals het moest kon het zijn dat Anderlecht daarna alsnog had gescoord en gewonnen of Eupen misschien gescoord en gewonnen. Je kan het verloop van een wedstrijd nooit voorspellen en dus kan je niet zeggen of het 1-1 zou gebleven zijn of niet. Je kan achteraf dus geen punt toekennen aan Eupen en er twee aftrekken voor Anderlecht.
  • wilfried saenen

    5 jaar geleden
    Zuiver buitenspel. Als je dit als niet buitenspel beschouwd dan begrijp je geen snars van dit spel.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    En de KBVB slaapt verder. Sssst.
  • R. Meerten

    5 jaar geleden
    Danny heeft gelijk hij nam niet deel aan het spel bij de pas en erna kwam de bal terug van de keeper , dus een goede beslissing van de VAR en de enige juiste. staat ook zo in de reglementen.