VISTA! met Philippe Bormans, CEO van Union: “In 1B maken we elkaar langzaam maar zeker kapot”

VISTA!Vandaag te gast in VISTA!, onze wekelijkse voetbalwebcast in samenwerking met Proximus Sports: Philippe Bormans, de CEO van Union. De tweedeklasser heeft morgenavond in het Dudenpark een afspraak met de geschiedenis: bij winst tegen KV Mechelen, die andere tweedeklasser, speelt het op 1 mei de finale van de cup in ‘hun’ Brussel, op de Heizel. De heenmatch Achter de Kazerne eindigde op 0-0. Naast Bormans waren ook Stephan Keygnaert, Chef Voetbal van Het Laatste Nieuws, en HLN-analist Marc Degryse aanwezig. Moderator was Niko Lainé van Proximus Sports.

1 reactie

  • Peeters Freddy

    5 jaar geleden
    Keygnaert is ook terug, was die niet geschorst ?. Over het voetbal wordt TE veel gezeverd. Anderlecht heeft nog is gewonnen en ze denken al dat ze kampioen zijn.
  1. Play-off 1-barometer: Club favoriet, terwijl Antwerp, Anderlecht en Gent uitgespeeld lijken
    VISTA!

    Play-off 1-barometer: Club favoriet, terwijl Antwerp, Anderlecht en Gent uitge­speeld lijken

    In VISTA!, onze voetbalwebcast, pakken we uit met een wekelijkse play-off 1-barometer. Daarin schatten moderatoren Nicolas De Brabander en Niko Lainé met hun gasten de titelkansen per club in. Ook vandaag was dat het geval - speeldag 3 in play-off 1 is volop aan de gang - en er is toch wel een opvallende conclusie te trekken. In vergelijking met vorige week verwisselden de beste kaarten van hand. Volgens ons VISTA!-panel is Club Brugge, dat vanavond Standard ontvangt, de favoriet voor de landstitel. Blauw-zwart (45%) nam die rol over van Racing Genk (35%) , nog steeds leider met op dit moment vier punten meer dan Club.
  2. De Bilde: “Als Antwerp op achterstand komt, is er geen alternatief”
    VISTA!

    De Bilde: “Als Antwerp op achter­stand komt, is er geen alterna­tief”

    Antwerp begon aan play-off 1 met een nederlaag tegen Standard. In VISTA!, onze voetbalwebcast in samenwerking met Proximus Sports, werd besproken wat de ‘Great Old’ nog kan betekenen in het slot van de competitie om de titel. “Op het veld van Club Brugge heeft Antwerp geen poot aan de grond gehad. Ze hebben vanaf de eerste minuut achter de feiten aangehold”, stelde onze Club Brugge-watcher Niels Poissonnier. “De vraag bij Antwerp is altijd: wat als ze op achterstand komen?”, ging Proximus-analist Wesley Sonck voort. “Het is toch duidelijk dat ze altijd op hun power teren.” Volgens analist Gilles De Bilde is dat ook het probleem bij de ploeg van Bölöni. “Als Antwerp op achterstand komt, is er geen alternatief.”