Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © getty

Langzaamaan werd Wim (55) weer mens nadat hij scheidde van zijn hulpbehoevende vrouw. Met Elly vindt hij zichzelf opnieuw uit

13 reacties

  • Polutnik Ronald

    5 jaar geleden
    Als iedereen moet scheiden , als één van de partners hulpbehoevend word door de één of andere omstandigheid . Dan zouden er honderd duizenden moeten gaan scheiden . Oké , t' is maar hoe je het bekijkt en beoordeeld .
  • Mark Boonen

    5 jaar geleden
    Opiaten doen veel met je denkvermogen, op opium gebaseerd drogeer je jezelf dagelijks en dat mag je bijna letterlijk nemen. Levensgevaarlijk is die medicatie. Kijk naar al die beroemdheden die de afgelopen 10 jaar gestorven zijn door opiaten o.a. Michael Jackson, Prince, George Michael
  • Verstappen Martine

    5 jaar geleden
    Ik kan dat begrijpen, niet iedereen is opgewassen tegen dit. Zeker niet als je vrouw/man je commandeert. Er moet ook ruimte zijn om zelf eens te ontspannen een hobby of eens met de vrienden weg. Er zijn verschillende manieren om toch hulp te krijgen als je partner er even tussenuit wil. Als hulpbehoevende partner moet je dat ook begrijpen. Het moet van twee kanten komen.
  • Ineke van Toledo

    5 jaar geleden
    Niet te vlug oordelen, iedere situatie is anders.
  • Benny Janssens

    5 jaar geleden
    Elkaar een beetje helpen , iets kan je toch nog doen zeker. dan had dit voor die partner haalbaar geweest, maar niet op deze manier. Dit kan je niet volhouden . doe dit doe dat.Onmenselijk.