VISTA! met Philippe Bormans, CEO van Union: “In 1B maken we elkaar langzaam maar zeker kapot”

VISTA!Vandaag te gast in VISTA!, onze wekelijkse voetbalwebcast in samenwerking met Proximus Sports: Philippe Bormans, de CEO van Union. De tweedeklasser heeft morgenavond in het Dudenpark een afspraak met de geschiedenis: bij winst tegen KV Mechelen, die andere tweedeklasser, speelt het op 1 mei de finale van de cup in ‘hun’ Brussel, op de Heizel. De heenmatch Achter de Kazerne eindigde op 0-0. Naast Bormans waren ook Stephan Keygnaert, Chef Voetbal van Het Laatste Nieuws, en HLN-analist Marc Degryse aanwezig. Moderator was Niko Lainé van Proximus Sports.

1 reactie

  • Peeters Freddy

    5 jaar geleden
    Keygnaert is ook terug, was die niet geschorst ?. Over het voetbal wordt TE veel gezeverd. Anderlecht heeft nog is gewonnen en ze denken al dat ze kampioen zijn.
  1. “Als speler van Anderlecht kan het niet dat je nog moet leren hoe je een bal aanneemt en inspeelt”
    VISTA!

    “Als speler van Anderlecht kan het niet dat je nog moet leren hoe je een bal aanneemt en inspeelt”

    In VISTA! ging het vandaag onder meer over de basiskwaliteiten van het voetbal. “Als trainer van Standard was ik nog elke dag bezig met: ‘speel op de juiste voet aan’”, aldus onze centrale gast Yannick Ferrera. “Tegen sommige spelers zeg je iets één keer en ze onthouden het voor de rest van hun leven. Aan andere spelers mag je elke dag tien beelden laten zien - het zal nooit blijven hangen.” “In se kan het niet, dat je trainer bent van Anderlecht en je moet nog leren hoe je een bal aanneemt en goed inspeelt”, reageert onze Club Brugge-watcher Niels Poissonnier.
  2. Louwagie over soap rond Pozuelo: “Hij gaf zijn woord om te blijven, dan moet hij dat ook doen”
    VISTA!

    Louwagie over soap rond Pozuelo: “Hij gaf zijn woord om te blijven, dan moet hij dat ook doen”

    Speelt Racing Genk kapitein Alejandro Pozuelo alsnog kwijt? Het heeft er veel van weg. De 27-jarige Spanjaard dreigt met contractbreuk om zijn transfer te versieren. Uiteraard werd over de zaak-Pozuelo ook in VISTA! duchtig gedebatteerd. “Ik denk dat de zaak heel duidelijk is, hé. Pozuelo gaf zijn woord om te blijven – blijkbaar tot in juni. Dan moet hij dat ook doen”, vertelt AA Gent-manager Michel Louwagie. “Ik vind het niet kunnen. De makelaars weten heel goed dat de markt in China open is tot begin maart. Dat weten ze in januari ook.”