.
Volledig scherm
PREMIUM
. © VTM

Doe zelf de test: dit zijn de vragen die de 'Blind Getrouwd'-deelnemers moesten beantwoorden

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’ van start, maar eerst kan je hier nog je eigen relatie testen. De deelnemers werden samengesteld op basis van de vierdelige matching-methode van de Deense 'Professor Cupido'. Doe hieronder de test samen met je partner en ontdek of jullie ook in ‘Blind Getrouwd’ gekoppeld zouden kunnen worden.

3 reacties

  • Jimmy Willems

    5 jaar geleden
    @ jean . Inderdaad dit seizoen zijn het zelfstandigen , managers en leerkrachten . De mensen die hun dag niet zelf kunnen indelen of maar beperkte uren moeten gaan werken kunnen niet meedoen. En over de vrijgezellenuitstap van Jolien nog maar te zwijgen : Eventjes met de privejet naar Ibiza...
  • stephen Lamon

    5 jaar geleden
    zijn allemaal personen die ergens opgevallen zijn en aangesproken zijn door scouting van de media!... vielen om een reden op ( shoppingcenter, discotheek, cafe...) en ze stellen dan de vraag: "he, heb je geen zin om mee te doen aan...?"
  • jean petermans

    5 jaar geleden
    De hoofdvraag : heb je een inkomen waarvan je volledig zelfstandig kan leven,, want het is geen toeval dat dat voor alle kandidaten van alle seizoenen het geval is. Het echte leven is anders!