Flat met 2 slaap- en 2 badkamers, Costa Blanca Zuid, vanaf 209.000 euro
Volledig scherm
Flat met 2 slaap- en 2 badkamers, Costa Blanca Zuid, vanaf 209.000 euro © Hip Estates

Steeds jongere eigenaars kopen samen tweede verblijf in Spanje

Woon.Steeds meer jonge mensen kopen een tweede verblijf aan de Spaanse kust. Dat ze niet over eigen middelen beschikken, is niet erg, want door de lage rente is lenen heel aantrekkelijk. Ook samen kopen is vandaag heel gewoon.

14 reacties

  • Marron Vaes

    5 jaar geleden
    DE enigste reden dat ik nog hier blijf is voor de goede sociale zekerheid. Moest de rsz hier niet zo goed zijn dan liep dit land gewoon leeg,zo simpel is dat. Het is enkel dit dat dit land nog aantrekkelijk maakt om te blijven wonen. Toch begin ik weer meer en meer de voordelen van wonen in een warm land te bestuderen. Minder verwarmingskosten,betere gezondheid dus minder duur leven.
  • Stefaan Leonaer

    5 jaar geleden
    Voor al diegenen die Belgie een rot of ellendig land noemen: natuurlijk kan je ginder met je Belgisch pensioen goed leven. Maar vraag eens aan de doorsnee Spanjaard met een loon van 900 euro per maand of een pensioen van 700 euro, of hij zijn Spanje ook het beloofde land vindt.
  • Christiane Vereecke

    5 jaar geleden
    Binnen 3 jaar ben ik met pensioen en ben ik ook weg uit dit ellendige land richting Spanje. Het hangt er vanaf waar je in Spanje iets koopt want heb je graag een appartement eerste lijn dan betaal je je ook blauw daarentegen in het binnenland waar je voor alles en nog wat een auto nodig hebt en ver van de zee zit ja daar is het een stuk goedkoper. @Roger : het is nooit te laat om aan iets te beginnen, profiteer ervan zolang je nog kan
  • Roy Coocks

    5 jaar geleden
    Had mijn vrouw me 30 jaar geleden laten doen, dan zat ik ook ginder. Voor 2 milj BEF kon je daar toen een ferme villa laten neerpoten en was ik weg uit dit rot land met zijn onbekwame zakkenvullers. Met ons pensioen had ik er rijkelijk kunnen leven. Maar nu ben ik 75 en begin ik er niet meer aan.
  • vangeel guido

    5 jaar geleden
    Ja als men dopgeld krijgt en nog steeds in het zwart kan gaan werken is dat te doen .