REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Landbouwers boos op Albert Heijn wegens goedkope melk: “Marketingstunt op kap van de boeren”

Landbouworganisatie ABS is boos op supermarkt Albert Heijn, nadat die de prijs voor halfvolle melk fors heeft verlaagd in ons land. "Een marketingstunt op kap van de boeren", zegt Hendrik Vandamme, voorzitter van het Algemeen Boerensyndicaat. De Boerenbond wijst er op dat een prijsniveau van 0,55 euro per liter “onrealistisch laag” is. 

12 reacties

  • Jan Verstrepen

    5 jaar geleden
    Klopt en al die producten die van de slavenlanden komen die maken ook hier alle goede jobs kapot welke impact heeft dat???
  • willem coopman

    5 jaar geleden
    Aldi, Lidl, AH en dergelijke discounts zijn de dood van de landbouwers en maken ook nog dikke winst op de kap van iedereen die instaat voor produktie en vedeling!
  • Van der Veken Carmen

    5 jaar geleden
    De melk bij Colruyt kost ook 55 cent...
  • Hans Coene

    5 jaar geleden
    AH heeft geen greintje respect voor de boeren. Waar zijn die jongeren nu ? Allemaal blij dat de melk goedkoper geworden is ? Want dat doen ze toch zo graag. Trots praatjes slaan onder elkaar dat ze goedkoper kopen dan hun vrienden. Zielig.
  • Rudy De Pauw

    5 jaar geleden
    Leuk voor de mensen,een beetje korting .Is altijd iets met de boeren,te droog te nat ,subsidie hier wat steun daar,ben 73 jaar heb het nooit anders geweten. ben verleden week in Reusel naar de Jumbo gaan winkelen,met reken machine in de hand kwam ik tot de conclusie dat wij in Belgie al een generatie lang bestolen worden door de super markten.Laat de Hollanders maar komen.