.
Volledig scherm
. © videostill

Theo Francken reageert op kritiek na sarcastisch bericht over klimaatacties: “Ik vond dat grappig”

Theo Francken (N-VA) deelde gisteren een sarcastische post van een zekere K. Le Bato waarmee hij zijn kritiek op de klimaatacties van afgelopen weken niet onder stoelen of banken steekt. Vandaag reageerde Francken op het bericht: “Ik vond dat grappig. We mogen toch eens met de zaken lachen ook?”

462 reacties

  • Olivier De Myttenaere

    5 jaar geleden
    Ecologie en economische groei gaan niet samen...
  • Chris Devlaeminck

    5 jaar geleden
    Net als de jeugd 'wil' ik dat er meer zorg wordt gedragen voor het milieu. Ook 'wil' ik de armoede zien verdwijnen. Ik 'wil' dat oorlogen stoppen en nooit meer beginnen. Ik 'wil' dat uitbuiten van mensen stopt. En ik 'wil' dat armoede en hongersnood verdwijnt. Ik heb gezegd wat ik 'wil'. Voila, mijn deel zit er op. Gemakkelijk toch, zeggen wat je wilt.
  • lode wijk

    5 jaar geleden
    Ik neem aan dat de jongeren en sympathisanten zoals directies en leerkrachten er dan ook helemaal niets op tegen zullen hebben om tijdens de maanden juli en augustus al hun schooldagen in te halen ..dan pas geloof ik hen.
  • GILBERT WELLENS

    5 jaar geleden
    Als je echt het klimaat wil redden dan pleit je voor nieuwe moderne kerncentrales. Ik heb nog geen enkele groene, of blauwe, of rode dit horen zeggen. Kerncentrales blijft taboe. Ze blijven maar doordrammen over hernieuwbare energie. Maar daarmee gaan we er bijlange niet komen, zeker niet als we allemaal elektrisch gaan rijden met de auto.
  • Willy Scholaart

    5 jaar geleden
    en dan nog iets over de firmawagens, denk je als ze geen firmawagen hebben ze te voet of met de fiets naar hun werk zullen komen, dan vallen ze terug op het ander systeem met kilometervergoeding enz en rijden ze terug met eigen wagen ze zijn er hier een potje van het maken, en elektrische wagens? maken van batterijen en dan kapotte recycleren hoelang gemiddelde levensduur wat is de kostprijs voor het milieu daarvoor? daarover wordt in alle talen gezwegen.