EPA
Volledig scherm
© EPA

Familie van Michael Jackson veroordeelt "openbare lynchpartij" in nieuwe documentaire

De familie van de overleden popster Michael Jackson is niet te spreken over de documentaire 'Leaving Neverland', die op het Sundance-filmfestival in wereldpremière is gegaan. De familieleden doen de film, waarin de beschuldigingen van seksueel misbruik bij minderjarigen opnieuw aan bod komen, af als een "openbare lynchpartij".

4 reacties

  • Ramses Temmerman

    5 jaar geleden
    Michael was tijdens zijn dertiger jaren zelf nog een kind (door o.a. geen normale jeugd te hebben gehad), hij was b.v. dol op waterballonen gevechten, je kan dit zien op youtube in zijn private home movies. Hij was dol op alle dingen die hij in zijn jeugd niet kon doen met andere kinderen. Dat niet iedereen dit begrijpt en hier iets negatief achter zoekt kan ik ook wel verstaan. Beschuldigen is altijd makkelijk als je er zelf niet bij was, bewijzen van seksueel misbruik zijn ook nooit gevonden.
  • Eddy Vervaet

    5 jaar geleden
    Volledig eens met u,Marijke...
  • Samy Beernem

    5 jaar geleden
    Laat Michael in vrede rusten geloof nooit dat hij kinderen misbruikt heeft zijn 2 de zo gezegd slachtoffer heeft ooit ook moeten bekennen dat hij gelogen heeft en op Neverland is nooit iets gevonden van kinder misbruik
  • marijke deruyck

    5 jaar geleden
    Als hij dat werkelijk gedaan heeft, is er geen enkele reden om dat te blijven ontkennen. Er is weliswaar geen rook zonder vuur, maar er zijn ook altijd mensen die munt willen slaan uit rechtzaken tegen beroemde personen, wetend dat die zullen betalen om hun imago niet te schaden. In ieder geval was er toch iets eigenaardigs met die man, zijn muziek is evenwel ongeëvenaard.